2021 m. sausio 11 d., pirmadienis

Labai vyriškos dovanos

Sveiki!


Savaitgalį internete žvalgiausi įkvėpimo, ką galėčiau padovanoti tėčiui gimtadienio proga. Netyčia užklydau į vienos internetinės parduotuvės puslapį, kuriame radau, kaip jo rengėjai sako įdomių dovanų pasiūlymų sąrašą. Jame to, ko ieškojau, neradau. Pagal šiuos pasiūlymus dovanos, atrodė, būtų tinkamesnės, jei mano tėtis būtų atlikėjas Radži.

Bet tas puslapis vis tiek mane kažkuo patraukė. Smagu ir smalsu karts nuo karto išlysti iš savo socialinio burbulo ir pažiūrėti, ką žmonės vieni kitiems perka. 

Visur buvo akcentuojama, kad tai dovanos vyrams: vyriška apyrankė, vyriškas laikrodis, vyriškas žiedas ar diržas, vyriškas kaklo papuošalas. Matyt, siekiant apsidrausti, kad naudojant žodžių junginį kaklo papuošalasdovanų idėjų vyrams sąraše neduok Die kas nepasirodytų kažkaip moteriškai ar ne šimtu procentu vyriškai.

Prie kiekvieno daikto pavadinimo prirašius vyriškas nusitiesia toks stiprybės ir galios tiltas ir pakabukas su kryžium virsta Neptūno skeptru, o diržas su auksiniu tigru ant sagties – išlaisvina laukinį vidinį tigrą.😊



Žiūrėjau šį sąrašą ir bandžiau įsivaizduoti savo artimos aplinkos vyrus pasidabinusius šiais įmantriais aksesuarais. Bet d
ėl skonio nesiginčijama, tai ir nesiginčisiu.

Peržiūrėjusi sąrašą, puslapio gale radau skiltį su susijusiais straipsniais. 

Pasigilinau ir kuo berniukas skiriasi nuo vyro, ir ką yra pasakęs Al Pacino ir galiausiai skaičiau kažkokio eksperto įžvalgas apie tai, kokie vyrai niekada nepatenkins moterų. Žinokit, moterims niekada nepakaks, kiek jūs uždirbate, bet joms bent jau reikia matyti progresą.

Jaučiuosi keistai apsišvietusi.

Ačiū.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą