2010 m. gruodžio 5 d., sekmadienis

Kalnų daunų dainos

Šiek tiek pamąsčius supratau,kad šis savaitgalis susideda iš trijų istorijų, kurias šiame bloge visgi, stengsiuos sujungti į vieną postą iš trių raktinių žodelių:
1.Balius
2.Analijus-Darijus
3.Kalnų daunas.


Įžanga: Šeštadienio rytą, nesuprasdamos nė vieno klausimo, Urtė ir Kamilė,praėjus lygiai pusvalandžiui nuo žinių patikrinamojo kontrolinio pradžios, garbingai paliko auditriją, išsinešdamos sertifikatus.
Jų laimei, nepriklausomai nuo rezultatų, visi gavo garsiuosius lapus.
Taigi, dalinai sėkmingai įveikusios teisinius barjerus, atklausiusios aštuonias teisės pagrindų paskaitas,merginos jautėsi labai laimingos, šaunios ir nepažeidžiančios konstitucijos.

Ne kasdien visgi baigiaisi teisės kursai, todėl, žinoma, reikėjo pasidalinti šiuo gyvenimo pokyčiu,potyriu ir atradimu, su kitais.

Istorija numeris vienas, raktažodiai : balius.
Nusprendusios pasidalinti savo laime su kitais,o ir Kamilės tėvams išvažiavus, neliko nieko kito, kaip tik laistytis devynetais pažymėto džiaugsmo lašais, kartu su Halo, Aušriu, Dominku Daktariuku,Saimiu,Liuda ir Goda. Tiesa, viskas,kad tąnakt vyko - vyko prie stalo. Kompanijos kelias driekėsi nuo stalo iki balkono, ir atvirkščiai, niekur toliau.
Lyg tikra alchašų šeimynėlė Kūčių vakarą, draugai sėdėdami aptarė visus svarbiausius klausimus, apipaišė vieni kitiems krūtis ir markeriu susiformavo ūsus, galiausiai šoko ant stalo ir sprendė filosofines gyvenimo nagrinėjimo aktualijas, vaikinai net sugebėjo įtikinti merginas apie jų kūnų gražumą ir 'turinčių,už kur paimt', garbingą pliusą. Apibendrinant, tai buvo viena jaukiausių ir geriausių šių metų naktų.


Tęsinys, istorija, pažymėta antru numeriu, raktažodžiai: Analijus-Darijus
Saimiui su Goda išėjus miegoti, o Kamilei su Liuda vietiniam načnyke už paskutinius Urtės pinigus nupirkus dar, prasidėjo vakaro pratęsimas, užplūdo ryškios emocijos ir sunoko, skinimo laukiantys, vaizduotės vaisiai. Kompanija sukūrė stulbinantį serialą.
Dar nesugalvoję garso takelio, jums teikia įstabią Pablo Montero versiją, nukelsiančią tiesiai į vynuogių laukus, tarp prakaituotų vyrų ant žirgų, visada dėvinčių marškinėlius be rankovių ir džinsofkes vakarais..

Pirmiausia,reiktų susipažinti su serialo personažais:
Halo - Pyderensijus. Gėjus, neabėjingas Aušriui(Darijui), tačiau gyvenantis su Achujencija(Liudvika) ir čiulpiantis iš jos paskutinius, krūmų kirtimu, uždirbtus grašius, nepaisydamas milijonų, gaunamų iš Darijaus ir septynesdešimt trijų poršų kieme.

Aušrys - Darijus.Jis ne gėjus, jis tik žaidžia su Pyderensijaus kūnu ir jausmais, gyvendamas su Kristabela, nuolat kaulydamas litų,prisidengdamas meilės žodžiais, tuopat metu pirkdamas Pyderensijui brangius automobilius iš Kristabelos(Kamilė) pinigų.Širdyje neabėjingas Achujencijai.

Kamilė - Kristabela. Mergina,mylini ją apgaudinėjantį Darijų, tikinti jo meile, tikra naivuolė. Personažas būtų teigiamas, jei turtai, kuriuos iš jos bando pasiglemžti Darijus, nebūtų uždirbti sukant varkes kalėjime, apgaudinėjant pensininkus, apie jų sūnus ištikusias avarijas..

Liudutė - Achujencija.Gyvenanti su Pyderencijumi, atsiduodanti ir atiduodanti jam paskutinius pinigus, kuriuos uždirba prakaituodama krūmuose, kuriuos kerpa. Tačiau vėliau paaiškėja, kad ji lesbietė ir didžiausias jos tikslas, vesti Kristabelą.

Urtė - Florensas. Namų tarnas, nesantuokinis dalinai, visų personažų vaikas, transvestitas, pats nenumanatis, kokia jo/s lytis. Bando apgauti Kristabelą, nuolat kritikuodamas gražuolį Darijų,tačiau širdyje jį myli ir siekia gauti bet kokia kaina.

Serialo pagrindinė mintis: niekas daugiau nėra gėjus, net transvestitas - tik Pyderencijus, tačiau visi kažkokiu būdu gyvena iš Kristabelos pinigų. Nuo ryto iki vakaro Darijus su Pyderencijumi kočioja raumenis, vyrų sporto klube.
Visame seriale žymus arklių vaidmuo. Pyderencijus augina kojų raumenis jodamas, o ne važiuodamas dviračiu, Tokia pagrindinė idėja, serialo herojai su arkliais keliauja ir namuose (iki virtuvės).

Patys pasiklydę gyvenimo vingiuose, draugiškai susigrūdo į lovą(kuri irgi buvo prie stalo) ir vėl, kaip draugiška alchasų šeimynėlė užmigo.
Užmigimo procesas greitas buvo tik Pyderencijui, kiti serialo herojai pusė nakties negalėjo atsistebėti jo kūno rudumu, kojų raumeninimis, kojų pirštų miklumu ir odyte, švelnia lyg kūdikio užpakaliukas..

Trečioji (geografinė) dalis, raktažodis : kalnų daunas.
Rytas buvo linksmas, nes visi buvo neblogai išsimiegoję, Goda su pagalbininkais išvirė puikios skrandį atgaivinančios sriubos, o Aušrys Uptas pagimdė juokingiausią frazę,girdėtą per kokius trejetą metų : kalnų daunas. Pachmielo prikolai dažniausiai sukelia juoką tik dalyvavusiems tame pačiame renginuke, todėl skaitytojų juoko nesitikiu. Tik pabrėšiu porą svarbiausių kalnų dauno bruožų:
Tai mistinės žmogaus- kalnų ožkos sueities civilizacija ir kalnų dauns vienintelis šios civilizacijos atstovas.
Jis gyvena kalnuose,jo vardu net pavadintas kalnynas.
Jo patelė - kalnų ožka, duodanti jam pieno ir meilės.
Jis vienu metu nesugeba daryti dviejų darbų,todėl bet kokią kitą veiklą derinti su kvėpavimu gana nelengva.
Jis nevalgo, nes nesugeba pasigauti maisto.Gyvūnus jis tiesiog seka, kol jie miršta nuo senatvės.
Jis dainuoja kalnų dauno dainas, yra įrašęs albumą pavadinimu:
kalnų Dauno dainos.

Puikiausias Kalėdinis-konstitucinis savaitgalis.
Ačiū.
Vieta Jūsų reklamai:


P.S. Daktariuko telefono nuotraukų kokybė kelia liūdesį, to priminti nereikia.

2 komentarai:

  1. hi :)
    I like ur blog . Is really interesting and cute!
    I like UR notes :*
    more!!


    if U want follow me and write comment ;**

    AtsakytiPanaikinti
  2. hi,interesting that you can read in lithuanian.
    you can follow me also.

    AtsakytiPanaikinti