2010 m. spalio 26 d., antradienis

Batai - gelbsti gyvybes

Įžangėlė: Kaunas yra bene vienintelis Europos miestas stebinantis gyventojų brendimo greičiu. Tik Kaune keturmetis geba turėti trejų metų telefonų vagysčių stažą, du peilius kišenėje ir talpinti ginklą mažyčiame delniuke, tuo pat metu grąsindamas mirtimi dešimčia kartų vyresniems miesto gyventojams.


Žemaičių gatvės sustojimas Kaune, viena baisiausių paaulio vietovių, traukianti visus mynėtuosius mažamečius gangsterius it magnetas.
Todėl, logiškai, nieko keisto, kad U.P ir R,D. per plauką pavyko išvengti mirties sėdint minėtoje stotelėje ir diskutuojant apie vėluojančią Kamilę.
Sėdinčius ant suoliuko Roką ir Urtę sutiko keturmetis gangsteris, raginantis Roką parodyti turimą, mažamečių gangsterių terminologijos deimantą "ragelį" ir paruošti galvą smūgiui.
Situacija krypo į blogąją pusę, o mažojo teroristo draugas, stovintis netoliese mielai šypsojosi, neketindamas stabdyti draugo, tikusio jam į sūnus.
Urtė bandė ginti Roką, sakydama,kad jis jos geriausias draugas ir jo telefonas po gaisro, todėl nevertas dėmesio. Teroristai šypsojosi Urtei ir žadėjo jos neliesti,dėl šaunių batų. Didysis kankintojas netgi prisiminė,kad žiemą Urtė jį vaišino mėtiniais Slimais,kas buvo dar vienas patvirtinimas apie blogo herojės draugų iš kalėjimo rato didėjimą. Po atsiminimų popietės, Urtė tapo visiškai "sava", Rokas buvo paleistas, o gyvybę išgelbėję Snupdogo batai(Urtės mylimiausi) buvo pamilti iš naujo.
Aleliuja močiutei, nupirkusiai batus, Timberland - sukūrusiems apsaugos priemonę ir Rokui išlaikiusiui įtampą.


Ir taip, grožio konkursai visgi sako tiesą: grožis - išgelbės pasaulį.
Ačiū. Linkėjimai keturmečių gangsteriui mafijai.

5 komentarai:

  1. Zinau ,speju kas ten toks su jumis draugiskai bendravo :D reikejo nekreipt demesio daug kalba , niekad nieko nedaro ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. gerulis visas istorijos aprasymas, bet galas geriausias "atlaikiusIUI itampa" ;DDD

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ten buvo susikaupę daug streso ir įtampos..
    P.S.Juste,čia tu?

    AtsakytiPanaikinti