2010 m. rugsėjo 3 d., penktadienis

Karšta Istorija Apie Ugnies Valdytoją.


Kartą gyveno vaikinas, vardu Aivaras.
Aivaras ne šiaip sau gyveno ( kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio), gyvendamas jis dar sugebėjo lankyti architektūros kursus, kurti ateities planus, puikiai mokytis ir rodyti klasę(ir fizinę jėgą) Kauno Centro Sporto mokyklos baseino bangose, savaitgaliais maišydamas degės kokteilius ir besifilmuodamas video filmukuose su šėlstančiais klasiokais.

Taip ėjo dienos, nusinešdamos metus, pilnos saulės,juoko ir visų kitų gyvenimiškų nutikimų.Tačiau du tūkstančiai dešimtųjų rugsėjo pirmoji pakeitė vienuoliktoko likimą..

Bandydamas išgelbėti alkstančiuosius nesulaukiančius pietų, įkurdamas laužą siklinaite benzino, jis patyrė šį tą naujo:akistatą su ugnimi.

Degdamas greitai bėgo, o marškiniai ir benzinas ant jų išraiškingai liepsnojo.
Neilgai trukus, alkstantieji ragavo šašlykus, o Aivaras džiaugėsi Morfino poveikiu ligoninės lovoje.Rezultatas: 7procentų kūno blogis - antro laipsnio nudegimas.


Pats,visiškai HOT esantis herojus,šią susiklosčiusią gyvenimo situaciją vadina "Pravarymu ant prakurų", ieško galimybių būnant ligoninėje užsirašyti feisbuko lentoje: On Fire ir tikina pagaliau atradęs tikrąjį pašaukimą: Avatarizmą,arba kitaip - Ugnies Valdymą.

Binto šarvais apkaustytas didįsis Klinikų karys, pamažu sveiksta, leisdamas riteriškas dienas palatoje, žiūrėdamas laidas per kontrabandą įsineštą televizorių*.
*(Televizoriai ligoninėje draudžiami, nes vieną moteris patyrė mirtiną insidentą su elektra),jausdamas naujosios galios jėgą - ugnies pėdsaką ir dėl sunkios rankų padėties, lavindamas kojų įgūdžius.

Benzo, Fakelo, Degiaus, Ugnies Valdytojo, Roberto Policininko,Avataro, Liepsnosvaidžio, Žižigalkos ir Dieselio titulus užsitarnavęs vaikinas, tikimės, išsivers be randų, daugiau sąlyčio su benzinu nepropaguos ir gyvens laimingą Ugnies Valdytojo gyvenimą.
Sveik, Aivoneši, greičiau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą