2010 m. rugpjūčio 23 d., pirmadienis

Galva - Avilys. Diena - Pirmadienis.

Rugpjūčio dvidešimt trečioji skendo nesusipratimuose ir mirko lietuje.
Pateisinsime šiuos reiškinius paprastu daiktavardžiu Pirmadienis.

Pirmoji nesėkmė buvo sūrio ištraiška orkaitėje, iššaukusi degėsių kvapą virtuvėje, reiškusį visišką nesėkmę Urtės kulinarėje karjeroje.

Bėganti nuo atsakomybės sodo tvarkyme, Urtė evakuavosi į miestą, sugalvojusi literatišką pasiteisinimą, knygų grąžinimą viešąjai bibliotekai.Dėja, važiavo viena, nes pirmosios nesėkmės pasekoje, nesuspėjo su Aivaru sutartu laiku ateiti į geto stotelę, kodiniu slapyvardžiu: Prie Turgelio.

Iki bibliotekos Urtė nenukeliavo, knygų negrąžino, lentynų nė nelietė,bibliotekininkėms nesišypsojo - nebuvo nė iš centro išsukusi. Kiaurą dieną tvarkė reikalus ir suko įmantriausias diskusijas su Aivaru,Kamile, Goda ir Aušriu(kol tas neišėjo valgyti ir dingo..).

Įkvėpta pirmadienių - dienų lyg tyčia, prižadėjo sau iki mokyklos likusį laiką praleisti prasmingai: pagaliau įvykdyti bibliotekos misiją,kol knygos išieškojimu dar nesirūpina anstoliai, sutvarkyti po paskutinės šventės sodą apėmusius pelėsius ir kitas negandas, atšvęsti vasaros pabaigą ir parašyti vasarą apimantį blogą apie praėjusius tris mėnesius šiltojo sezono.

Rytdienai : sodas.
Ckronometras: Iki rugsėjo pirmosios liko - vienuolika dienų.Pasveikinkit vieni kitus.Ačiū.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą