2010 m. rugpjūčio 25 d., trečiadienis

Violetinė - mūsų spalva.Arba Ant kiek tu visdar Drąsius?


Lietuvos Respublika - tikras įdomybių lopšys,supuojantis daugybę sukrečiančių žmonių gyvenimo istorijų, netikėtų vingių, šunkelių ir korupcijos tiltų.Skirtumas esti tik toks,kad vieni iš jų pasiekia Akistatos eterį, kiti - ne.

Garsiausias iš grasiausių: Olialia Pupyčių krūtinių pasikeitimus, E.Ostapenko muzikinę šlovę ar net Jūžintų dainiaus Andriaus vestuves pralenkęs - violetinį atspalvį įgavęs,Drąsiaus Kedžio detektyvas.

Per beveik metus trunkančią dramą, kiekvienas doras teleziziją ir spaudą sekantis Respublikos pilietis, (net prieš savo valią), įgyjo tvirtą nuomonę apie pedofilų klano valdomą valstybę ir/ar Drąsiaus Kedžio herojiškumą.


Precedento neturinti istorija užakriavo ne tik piliečių galvas ir širdis, Kedžio drama nusiuabė ir lietuvaičių spintas - įnešusi ten žibučių spalvyno vėjus.

Drąsiaus Kedžio armija budėjo prie herojaus namų garsiojoje Garliavoje, automobilių vairuotojai gatvėmis plasdėjo apsikastę antipedofilinėmis vėliavomis, violetinis V formos megztukas tapo tikra Kauno klasika, o posakis : Ant kiek Tu Drąsius, žinomas geriau nei Vinco Kudirkos Tautišką Giesmė.

Birželio mėnesį Aksitatos laidos buvo rodomos dažniau nei žinios, informacija kaskart atnaujinama, plečiama ir tobulinama, laikraščių antraštės vis liūdnesnės, o mintys ir versijos vis įmanstresnės.

Motina, pardavinėjusi vaiką, ar tėvas, pamišęs dėl vaiko globos? Teisėjas pedofilas, ar žmogus kenčiantis nuo valstybinio šmeižto? Ar pavardė Ūsas tik skamba kaip pedofilo,ar tai tik žodžių žaismas? Mirtis pelkėje,ar nužudymas? Kaltas,ar išteisintas?

Praėjus šitiek laiko ir akyse prabėgus šitiek laidų ir įvykių, atsakymas visdar nerastas, pagrindiniai dramos veikėjai mirę, paskutinis teismas dar laukia.

Siūlyčiau šią istoriją, šią pilietinę akciją panaudoti praktiškai, humanitarinių mokslų fakultete įkurti naują specialybę: Drąsiologiją, universitetas, įvedęs šią naujovę kaipmat sulauks mažiausiai 50 procentų visų įmanomų krepšelių, sužybės švietimo sistemos šviesoje ir galbūs išaiškins šią neišaiškinamą valstybinio mąsto dilemą.

O kolkas - stebėkim žybuoklėm žystančius šilelio šlaitus ir tvarkykime surinktą medžiagą disertacijai ' Ant kiek mano nuomonė violetinė'.Ačiū.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą