2010 m. birželio 13 d., sekmadienis

Sekmadienio Virtuvė. Vakarienei: Pudelis

Šis sekmadienis visiškai nebuvo panašus į sekmadienį. Urtė Povilaitytė nė kiek nejuto slogios septintosios savaitės dienos nuotaikos, nemąstė apie praeities klaidas, neklausė už širdies griebiančių dainų ir kitaip neeikvojo savo jaunų dienelių - brangaus laiko(laikas-pinigai.Sekmadienis - nuostolio diena.)
Prabudusi pusė dešimtos mūsų herojė papusryčiavo ir išvažiavo močiutės aplankyti. Močiutė buvo gerai nusiteikusi, kaip visada siūlė anūkei įvairiausias dietas, apkalbinėjo daininkę Mią ir giminaičių gyvenimo peripetijas. Urtė,matyt, buvo nusiteikusi irgi neblogai, todėl su mielu noru diskutavo apie daininkės minusus,baisius plaukus ir visą kita,taipogi perskaitė septynis žurnalo Žmonės numerius, įsitikino,kad tas žurnalas išties prastas, žiūrėjo filmuką apie karvę ir gaidį(sesė ir brolis..keistas scenarijus..)ir kuitėsi močiutės spintoje. Jos močiutė - ne šiaip sau močiutė. Močiutė - supersexyblondslim Kalniečių chick, nešiojanti odines triukes, nertinukes plaidines ir sandėliuke kaupianti visų įmanomų modelių-spalvų aukšatkulnius batelius. Jos spinta - lobių šalis(XS lobių šalis).Radusi mielą suknelę Urtė dar valandėlę kitą pabendravo su močiute ir pajutusi namų ilgesį devintuoju troleibusu išvyko namo.( Sakinio garso takelis: K.West feat Chris Martin - Homecomming.)
Namie Urtė gamino mocarellos-pomidorų apkepą,kuopė savo kambarį ir stalčius, išmetė du milžiniškus maišus makulatūros iš lapelių ir kitų mokyklinių popierių ir bandė susisiekti su Saimonu, kuris visą dieną neatrašęs, namie skanavo šašlykus ir pasirodo, neturintis sąskaitoje, bandė susisiekti su Urte internetu. Pagaliau jų keliai susikirto,feisbuko visagalio galios leido draugams susitarti dėl rytojaus susitikimo.Susitarimas pavyko.
Septintą vakare Urtė nebegalėjo valgyti(nauja akcija, nebevalgo nuo 6..),be maisto namie nėra ką veikti: nei filmą pažiūrėsi,nei dar ką, vistiek kramsnosi kaip peliukas.Todėl nusprendė pavažinėti dviračiu. Lauke buvo šaltoka, bet Urtės sportinė dvasia buvo nepalaužiama. Panemunės miškas buvo pilnas bėgikų ir dviratininkų, vakaras buvo tik tam ir sukurtas. Urtė apvažiavo didelį ratą, rankiodama nuo kelio savižudes sraiges(matyt mes su Goda tikrai nepanašios,nes ji sraigių nekenčia..)ir pypsindama vaikams. Pasukusi blogu keliu, atsidūrė nuosavų namų apsuptyje, kur jos dešinės kojos kauliukas buvo negailestingai apkandžiotas pikto pilko pudelio. Visdar nepraradusi sportinės dvasios dviratininkė važiavo toliau, nepasidavė ir po dviejų valandų sporto triumfavo namų kieme. Pastatčiusi dviratį rūsyje,išmokusi naudotis spyna,Urtė rašė savo blogą, tvarkė pudelio nukankintą kojos žaizdą ir jautėsi tikru sekmadienio herojumi.(Sakinio garso takelis:E.I.'Hero'). Gero vakaro, Urtė išgyvens, jei šunelis nesirgo pasiutlige. Ačiū.
P.S. Nesvarbu kaip atrodai-svarbu,kaip kandi. Nuotraukoje - PUDELIS

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą