2010 m. gegužės 27 d., ketvirtadienis

Virtuvė Ketvirtadienį.(Cioce,kas tau yra?)

Nepaisant to,kad daugiau niekada gyvenime nebus chemijos,ekonomikos,biologijos,informatikos ir technologijų, nebereiks nei megzti,nei kankintis tarp oksidų,šiandien Urtė prastos nuotaikos,mąsto,kad reikalai juda į blogą pusę: nebebus realios antros ė ir viso prie to priklausančio džiaugsmo..
Negana to,naktį sapnavo nesąmones,plaukai keistai sulipę, mokykloje buvo su botais,kai švietė saulė. Taipogi, Urtė bibliotekai skolinga dvi vienodas knygas(pamečiau-pasiėmiaunaują-pamečiau) už septynesdiašimt litų ir kankina baimė,kad klasės poegzamininis renginukas "Užkvąsink egzo nesėkmę,klasioke",Kasparo sodyboje, dėl žmonių atstumo(kaip per lietuvaičių-airių meilės istorijas..)gali nebeįvykti.
Kankina negeros mintys, groja liūdnos dainos, brolis su draugeliu valgo Urtės ledus ir vokiečių kalbos pirmojo pusmečio aštuonetas su antrojo pusmečio ketvertu, poroje negražiai atrodo. Tėvų pokštai, kad šiemet brolis jau baigia pradinę mokyklą, Urtė vidurinę, tuoj brolis ir dvylkika klasių baigs,o Urtė jau tuoj ir gatves šluos, nuotaikos irgi nepakelia.
Trys dalykai,kuo mūsų herojė šiandieną gali pasidžiaugti,tai du atsiskaityti VOKIEČIŲ tekstai. Urtei,tai lyg laimėtas karas. Ne,dar geriau. Ir rytojaus klasės ekskursija į Seimą.Rytoj, Urtė priims vieną kitą įstatymą,įstatymo pataisą ir pakabins kokį seimūną. Trečiasis, kaip nebūtų keista - šiandien Urtė NENORI miego. Matyt, vakarykštis tikrąją to žodžio prasme pižamų vakarėlis,Godos lovoj padarė savo..

Šį ketvirtadienį Urtė Povilaitytė nori jūros, sūraus vandens, saulės, vienos kitos palmės, prancūziško žalio malboro, pasiilgo Saimono ir pageidautų užsišaldyti labaratorijoje(kaip rodo filmuose..), iki liepos mėnesio.Svajotoooja.

Ačiū.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą