2010 m. gegužės 31 d., pirmadienis

Urtės Pirmadienio Naktipiečiai.

Urtė negali miegoti: guli lovoj ir nemiega.
Ne, ne nuo kompiuterio skleidžiamos radiacijos ar šiukšlių mašinos baubiančios už balkono durų.
Urtės galva kaip skruzdėlynas sukasi, net burzgia.
Mūsų herojė mąsto apie lietuvių egzą, kokia ji durna ir kaip sugebėjo parašyti ne straipsnį, o rašinį.Nesėkmė stipriausioj daly.Bravo bis, Urte.
Mąsto, kad pribrendio reikalas rimtam pokalbiui, bet žino ir kad nesugebės tokio užvesti.Žino,kad be pokalbio, nebus jai ramybės, žino,kad ir kiek daug galėtų padaryti, jei tik panorėtų - tiesiog bijo norėti.

Kalendorinė apžvalga: Rytoj antradienis, poryt trečiadienis, o trečiadienį - kalbėjimas. Jei tai pat 'triunfuos' ir kalbėjime, nuvils netik tėvus, nuvils ir save ir įsitikins, kad kol kas, jos didžiausias talentas - susimauti.
Pusė dvylikos, už pusvalandžio rytojus. Kažin jau ar toks šviesus, koks dainose apdainuotas.. Pirmadienio Naktipiečiai niūrūs šiąnakt,ko tais..
Rytoj ryte Urtė susitiks su Agne, pirks mokytojoms gėlės, jas dovanos,dovanos ir auklėtojai, bet tik tam, kad leistų jos kabinete padėti dėžutę Užkvąsink Egzo Nesėkmę, Klasioke evento lėšoms, eis į matematikos konsultaciją, išklausys pastabų apie septintos klasės spragas, aukštinę haš, kalbėjimo aikštę, lauks dar vienos konsultacijos privačiai, pusantros valandos kankinsis tarp praeitų metų egzų ir skaičių derinių, keliaus į dramą, paskutinį šių metų užsiėmimą. Po keturiu reinkarnacijų vėl pamatys Gildą ir kitus dramos herojus, vėlai vakare parsiras namo, pavargus ir pikta tiesins plaukus, skaitys viską, ką ras googlėj, neras nieko, nervinsis, kodėl ankščiau negalėjo susimt savęs į nagą(geras posakis) ir pasiruošt kalbėjimui. Eis po dušu. Iš duš0 - į lovą.
Palinkėkit jai sėkmės. Vieną dieną ji šitą blogą ištrins, nuobodžiausių blogų lenktynėse,šitas laimėtų pirmą vietą. Ačiū. Tikiuosi jau labanakt.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą