2014 m. kovo 14 d., penktadienis

Į kelnes prišikti gėda, o žmogui į širdį - ne? arba ŽMOGUČIAI STEBUKLUČIAI

  Labas URTĖS VIRTUVĖS skaitytojai,
 Sveikinu visus su pavasariu ir linkiu įsimylėti. Kas yra įsimylėję - nelinkiu nieko. Atsiprašau.

Šlovė ir romantiški pasiūlymai veda į priekį net sunkiausiais gyvenimo momentais: Šią savaitę gavau net keletą pastabų dėl blogo nepildymo ir net visą vieną kvietimą į aklą pasimatymą iš kažkokios mergaitės blogo fanės, tokiu pačiu vardu kaip mano. O ir Ruslanas Kirilkinas pradėjo sekti mane Instagramoje. Tokių neelinių savaitės įvykių proga, nusprendžiau pasidalinti savo išgyvenimais dar kartelį.

Nėra ko slėpti numeris vienas: visi tai žino ir nėra ko čia slėpti,kad pastoviai tikrinu feibuką. Net kai ten išvis nieko nei įdomaus,nei naujo nėra, vistiek nepasiduodu ir tikrinu tikrinu ir laikinu (kovotojo siela). Kartais, deja, patikrinus randu tokių pasisakymų, kad net nepavyksta ir palaikinti... Tuomet būna ir pikta,ir apmaudu.
Blogo pavadinimo paaiškinimas:   "Žmogeliukai,kas turi rytojui paskolint ką nors?" Gerai nežinau,ką ten gali tie žmogeliukai turėti, ko rytojui reikia,tai parašiau "ką nors" kaip pavyzdį.
  "Mano svarbiausiai žmogučiai". 
 Kodėl  taip populiaru virtualioje erdvėjė vartoti žodžius "žmogutis", "žmogeliukas" ar "tiesiog švyti" ir panašius į tokius? Į šią problemišką aktualiją gilinsis šis URTĖS VIRTUVĖS blogo įrašas.

Jautrumas ir jaunystė: Kartais svarstau,kad aš turbūt visai nejautri, nes nevartoju mergaitiškų žodžių. Nesakau nei "žmogeliukas", nei "žmogutis", net apie draugių švytėjimą esu linkusi nutylėti... O ir metaforų, pasirodo, tiek nežinau,kiek kiti žino!
Nėra ko slėpti numeris du: Vėlgi neslėpsiu,kad feisbuke turiu labai daug draugų - visą tūkstantį. Neapsimesiu,kad tiek jų turiu realybėje. Ir nemeluosiu,jog visą tūkstantį pažįstu.
  Taigi,turint tiek daug žmonių feisbuko drauguose, neišvengsi jaunatviškų (šešliokmečių mergaičių iš mokyklos) nuotraukų ir pasisakymų. Deja, dažniausiai jų visai nesuprantu. Nesupratusi bėgu šukuotis plaukų ir panikuoju,ar tik nebus tai lemtinga žilo plauko diena...

Thinking out of the box arba jaunuoliškos paslpatingos metaforos:

Puikus pastebėjimas. Jausmai ir tikrosios vertybės šiuolaikiniame pasaulyje, deja, dažniausiai yra nustumiami į pašonę... Taip pat puiku,jog fotografuota iš priekio.

Ar šventoji trejybė užslėptas fotelių pavadinimas? Jei taip, kodėl jei baldai "varo tūsint", nuotrauką į feisbuką kelia ši mergina? Jaunatviškos krikščionybės keliai nežinomi... (Trejybės prašymu - nuotraukas užmaskavau žvaigždele)

Fantastiškai teisingai pastebėta!!!Nors man jau ketveri metai,kaip nebe sešiolika, visiškai pritariu! (


Prabanga, pagyros, laivalaikio sprendimai. Tokiame intrigų verpete, paslaptingoji Kamilė liko išvadinta kvaile...

Nėra ko slėpti numeris trys: Kai postinsiu visą tai feisbuke, paslėpsiu nuo čia minėtų žmonių, Bijau grasinimų, bijau teismo, bijau jaunatviško "užvartymo".
Pabaigai: Šaunu,kai dar kažkas nustebina, kartais ir pralinksmina. Jei perskaitysite tie, nuo kurių slėpsiu šį postą, žinokit, kad nepiktai:)

Ačiū.
Linkiu išlikti jaunatviškiems, įdegti ir kaip jau minėjau, įsimylėti!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą