2013 m. balandžio 7 d., sekmadienis

Rusų žvaigždės koncerte: vaikai, oligarchai ir kekšės

  Labai labai labas mano mielieji URTĖS VIRTUVĖS skaitytojai,

  Atsiprašau už tai,kad šitaip ilgai nerašiau. Atsiprašau ir savęs, ir Jūsų. Tačiau nevalia liūdėti - štai ir pribrendo naujausiasis blogo postas apie Urtės ir Kamilės nuotykius Rusijos daininko Timati koncerte.Jūsų teismui -labai simboliška nuotrauka iš žvaigždės koncerto.

(Nuotraukoje įamžinta Timati koncerto vizualizacija su užrašu "Black Star", kas verčiant į lietuvių kalbą reiškia "čigonas žavigždė")


   Įžanga apie emigrantus, jų klaidas ir bendražygius: Gyvenant Ukuose, kuo pastaruosius pusę metų užsiima Urtė, mąstant apie Tėvynę ir joje laukiančias pramogas, kartais priimimami sprendimai, atrodantys labai teisingi, tačiau vėliau paaiškėja, jog na, nelabai. Šiam  reiškiniui priskirčiau Urtės iniciatyvą eiti į Timati koncertą.
    Urtės iniciatyva palaužė ir Kamilės požiūrį į lankymasi normaliuose renginiuose. Ar visi žmonės trykšta noru eiti į Rusijos žvaigždės koncertus, žinant vos vieną dainą (merginos žinojo dainą "Welcome to Saint Tropez" ir tai - tik nananananana dalį) - štai kur klausimas, bet merginos išties tryško, o ypač sužinoję, jog Rusijos žvaigždę apšildys jų mylimas Egutis (Egis, Sel, Egidutis, Egidijėlis, Egidukas).
Loginiai pastebėjimai:   Stulbinantis bei vienintelis žinomas atlikėjo Timati muzikinis kūrinys atrodė išties pakankama priežastis apsilankyti jo koncerte (paklausykime)
http://youtu.be/Kh2FRFhS7QY

Lemiamoji diena bei negeros nuojautos: Balandžio šeštosios dienos vakarą, Urtei važiuojant į centrą pas Kamilę, merginą užplūdo negera nuojauta, jog visi tie baisūs žmonės troleibuse, taip pat dalyvaus koncerte. Jų troleibuse klausoma rusiška muzika, rusiški keiksmažodžiai ir greičiausiai, rusų siūtos pukinės striukės bei šviesūs sportbačiai, nejuokais glumino Urtę.
  Susitikusi su Kamile, Urtė išsakė jai savo rūpestėlius, bet Kamilė ją ramino sakydama, jog "senai jau žinome, jog ten mus nušaus, tai jei nušaus - taip turėjo būti". Tą akimirką merginoms buvo likusi vienintelė švieselė tunelio gale - Egidijus Dragūnas Sel, kurį Urtė su Kamile turėjo išvysti valandos bėgyje.
   Išgėrusios kokteilių ant drąsos (net nerašau šio posakio kabutėse, nei pirmą kart gyvenime naudoju jį šimtaprocentinai tikrąja prasme), merginos pajudėjo Žalgirio arenos link, su visais vaikais, kekšėmis bei oligarchais.


 Fešionistos koncerte - juos mato vaikai: Išties, visi žmonės koncerte buvo itin stilingi ir prabangūs. Maždaug 60 procentų koncerto žiūrovių dėvėjo Louis Vuitton rankines, aptemptus golfus, marškinėlius iki bambos ir kitus seksualius apdarėlius, išryškinančius auskraus bambose bei smalos juodumo plaukų grožį bei ryškių nagų ilgį. o vyriškosios lyties žiūrovai, visi kaip vienas - buvo pasidabinę oligarchiškai. Keisčiausia bei baisiausia merginų akims pasirodė begalės vaikų susirinkusių į Timati koncertą. Ką jų tėveliai sau galvoja? Žiūrėjome į juos ir galvojome, kokie geri mūsų tėveliai buvo mus augindami, nevesdami mūsų į Rusijos žvaigždžių koncertus, nerodydami kekšių bei oligarchų - rusiškos muzikos fone.


Linkėjimai Pumekui: Pasinaudosiu proga ir perduosiu linkėjimus - linkėjimai  Pumekui (žodis kilęs nuo treningų firmos pavadinimo) - vaikinui, su kuriuo Urtę siejo didelė simpatija bei meilė preš porą metų švenčiant naujuosius metus,vakar džiaugsmingai sutiktam prie iėjimo. Pumekai, jei tai dabar skaitai, siunčiu tau linkėjimus ir šaukiu, jog sena meilė nerudija!:)



Visa laimė, jog buvo Egis: Galiu pasakyti tik tiek, kad Egį aš nuoširdžiai myliu ir kad jis viską supranta. Egio humoro jausmas, Egio balsas, Egio neoligarchiška, nekekšiška bei nevaikiška apranga, Egio daina "Perlai" - viskas dėl ko buvo verta ten eiti, traumuoti savo akis,sielą ir piniginę. Ačiū Tau,Egi, tu išgelbėjai tą velnio renginį.Labai gaila, jog SEL tąkart atliko apšildančios grupės vaidmenį, nes jo pasirodymas praskriejo kaip vėjas iš jo dainos "Nes aš tik vėjas" ir pasaka staiga virto rusiškai kalbančiu košmaru. Kol scenoje buvo Egis,  Kamilė ir Urtė jautė gyvenimo pilnatvę, matė grožį bei gėrį, deja, jam nuo jos nulipus - matėsi tik kekšės, vaikai bei oligarchai.

Rusų žvaigždė Timati: Sceną apleidus mylimam Egiui, merginos jau jautėsi įskaudintos, tačiau dar labiau įskaudintos minios besitraiškančios prie baro, nusprendė koncertą toliau stebėti prisėdusios. Sėdėdamos jos stebėjo gyvenimo dramas, vaikus bei rusų daininką. Ilgą laiką merginos nežinojo, ar tai visgi Timati, ar šiaip čigonas, nes čigoniškasis faktorius buvo visa merginų turima informaciją apie žmogų, kurio koncerte tą akimirką jos sėdėjo. Kaip, rodos, vėliau paaiškėjo ant scenos išties buvo Timati, jis dėvėjo timpas bei šortus, buvo čigonas ir daug rusisškai rėkė. Visdar negaliu įvardyti, koks tai buvo muzikos žanras, o apie tai mąstau nuo vakar vakaro. Matyt, tai viskas, ką galėčiau pasakyti apie poną Timati, nes man jis mums nepaliko jokio įspūdžio ir dar labai nuliūdino, nes dvi valandas prasikankinusios su vaikais, kekšėmis ir oligarchais aplinkui, merginos taip ir neišgirdo vienintelės žinomos Timati dainos.
(Nuotraukoje įmažinta svaigulinga kekšių, vaikų bei oligarchų jūra)



Koncerto dramos: Sėdėdamos ir žiūrėdamos į rusų žvaigždę, mąstydamos apie tai, ką jos čia veikia ir kodėl jis ne tik dainuoja, bet ir bendrauja su publika rusų kalba, kurios nei viena iš merginų nė kiek nesupranta, merginų akys negalėjo neužkliūti už kitoje eilėje vykstančių šokių aistrų dramų.
   Iššaukiančiai apsirengusi ir ne ką mažiau iššsaukiančiai judanti mergina, atėjusi į koncertą su savo vaikinu, begėdiškai rangėsi aplink kitą vaikiną, nepaisydama savojo vaikino svaidomų piktų žvilgsnių. Nesuprasdama, ką ji blogo daro, juodaplaukė šėlo pagal rusišką Timati muziką ir nekvaršino sau galvos, dėl su kiekvienu rusišku akordu vis labiau skylančios savo vaikino širdutės. Galiausiai, ji buvo išvesta iš salės, dėl ko Kamilė su Urte labai liūdėjo ir vaikino tempiamai juodaplaukei, merginos rodė širdutes ir sakė, kaip jos ten trūks.
    Urtė sėdėjo prie krašto ir pastoviai turėdavo atsistoti, nes oligarchai gėrė daug alaus ir naudojo daug tualetų, Kamilė sėdėjo Urtei iš kairės ir negalėjo nulaikyti juoko, nes sėdėjo su dvylikos metų mergaitėmis.

 Vaikų elgesys koncertuose: stebėdami čigoną rusų daininką vaikai nešoka, jie tiesiog sėdi/stovi bei filmuoja tai,kas vyksta. (Čia mums visiems dėl bendro išprusimo). Bet kalbant nuoširdžiai, mums su Kamile buvo nesmagu, jog ir vaikai matė visą šokių aistrų dramą bei visas tas iššaukiančias merginas bei vaikinus.

Gyvenimo prasmė: Išėjusios iš sensacingojo koncerto, merginos buvo labai emociškai išsekusios bei pasimetusios savo jausmuose, todėl net sunkiai begalėjo kalbėti. Jėgų užteko tik suprasti, jog užsiimdamos tokia veikla, jos tiesiog velnėja - sėdi ir velnėja. O tai nieko gero neduoda. Tačiau nepalikdamos neužbaigtų darbų, Laisvės Alėjoje jos rado temiškai tinkantį renginį, į kurį pažadėjo sau nueiti, visiško suvelnėjimo tikslais.

 Timati koncertas buvo lyg vienas labai labai didelis kompanijos Raynair skrydis Vilnius - Dublinas, bet kaip sakoma - bet kokia patirtis naudinga.

Ačiū.Būkite laimingi - neikite su manimi į rusiškus koncertus ir nesiveskite ten vaikų.

P.S. Egi, mes tave mylim!

1 komentaras: