2012 m. rugsėjo 2 d., sekmadienis

OSKARAS

   Sveikučiai mano blogo skaitytojai, sveikinu visus su atėjusiu rudeniu ir labas, Oskarai,

  Šis URTĖS VIRTUVĖS superblogo postas skiriamas žvaigždei Oskarui, nes jis to trokšta visa širdimi. O šios nuotraukos visa širdimi troškome mes su Kamile.

Manau visi pritarsite, jog na, nei pridėsi, nei atimsi, 100-procentinis swagas!

PRADŽIA arba Urtė su Kamile repo koncerte:  Taigi, paskutinę vasaros naktį Urtė su Kamile nusprendė pirmą kartą gyvenime nueiti i repo koncertą. Kadangi tą akimirką jos buvo centre, o prieš tai minėtas repo koncertas - Kanklėse, tam nebuvo laiko ar transporto sudaromų kliūčių. (Valio!) Labai keista, bet kartu labai džiugu,jog repo koncertas merginoms patiko! Jos netgi šoko ant vipų laiptelių.. (kas yra geras ženklas). Dar džiugiau,kad koncerte pasirodžiusias žvaigždes: Urbį, Oskarą, Lilą ir net patį Inommine jos pažinojo ( ootaip, pavyduoliai skaitytojai!!). Dar buvo Mindė, kuris kol kas paprastas mirtingasis kaip ir Kamilė su Urte,bet jau kurpia planus išmokti groti būgnais ir prisijungti prie žvaigdžių olimpo. Mindei taip patiko Oskaras, jog jis net panoro vaiko nuo jo. Jei Mindei išties pavyks būgnų planas,ir jis taps žvaigžde kaip Oskaras -  jų vaikas bus kietuolis mokykloje!

PAGYRŲ PASTRAIPA:  Pavydumo ir neapykantos dėlei pasigirsiu,kad Urtė su Kamile netgi yra nusifilmavusios Lilo klipe,kur neblaivios laksto nuo kalno. (Pasirodo, va iš kur, jos mintinai žinojo tos dainos žodžius..)


Tęskime:   Kaip sakoma "Gera pradžia - pusė darbo", todėl gerai pradėjus vakarą ir žvaigždėms užbaigus savo pasirodymą scenoje visi draugiškai iškeliavo į salą, kur buvo garso ir šviesų, bet deja, ne tiek jau daug, kiek SEL koncerte,todėl, po kurio laiko linksmybės ir žvaigždės buvo perkeltos į Jankaus Pilį su bokštu. Jankaus pilyje toliau vyko vasaros uždarymo ceremonija, ir buvo net trys Šarūnai, kuriem steko sugalvoti skaitinius pavadinimus : pirmas, antras ir (kaip netikėta) trečias. O tuomet jau buvo pranešta, jog į pilį iš sostinės pargrįžta bokšto karalaitė ir princesė Rūta. Kamilė su Urte panoro surengti Rūtai sugrįžtuvių spektaklį, žvaigždė Oskaras net buvo sutikęs padainuoti šiame pigiame projekte, tačiau beširdis Šarūnas numeris pirmas, nutraukė jų planus ir palengvino sugrįžtuvių staigmenos scenarijų. Deja, net ir žvaigždėms kai kurie, rodos, ranka pasiekiami scenarijai, pasidaro per sunkūs. Planas apsimesti smigusiais kur papuola, o tuomet atsikelti ir pasveikinti Rūtą, Urbiui išties nepavyko. Žvaigzdė buvo toks nuoširdus, jog išties užmigo ant stalo, o kai pabudo, Rūta jau pati miegojo apvalioje lovoje,savo jaukiame bokšte.

   Man regis poto buvo padaryta ši fanių ir žvaigždžių jungtinė fotonuotrauka iš mobiliojo telefono.


Žavios vakarėlio fotonuotraukos paaiškinimas:
Pirmiausia tai : ką jau čia - neslėpsiu, fotonuotraukos autorius - taipogi žvaigždė Oskaras.
   Antra, rodyklėmis pažymėta žvaigždžių lokacija. Dešinėje, į šoną žvelginatis Mindaugas, mintyse jau mato savo žvaigdišką gyvenima, išmokus groti būgnais ir prisijungus prie grupės. Tokį gyvenimą, apie kokį mąsto Mindaugas, jau gyvena nuotraukos viršuje, žemyn susimąstęs Urbis ir laimingas Rolis.(Taip, blogo skaitytojai, šios akimirkos Jūs nepamiršite niekada gyvenime, kątik sužinojote Inimmine vardo trumpinį!) Dėl to, jog Mindė dar nežvaigždė, jo lokacija žavioje fotonuotraukoje pažymėta ne tik rodykle, bet ir žodžiu "bus" ir rožiniu, kaip žvaigdžių gyvenimas,klaustuku, išreiškiančiu abejonę ( juk visko gyvenime nutinka..) Dar nuotraukoje esame mes su Kamile,ir mes šypsomės, nes žvaigždės mums labai patinka, ir man atrodo,kad net ne dėlto, jog yra žvaigždės..

    Tada atėjo rytas, prašvito ir Oskaras išėjo miegoti į Narniją. Ten, apsiklojęs raudonu su širdutėmis pleduku, jis turėjo ramiai sapnuoti žvaigždiškus sapnus: auksą, merginas, sceną, prabangias mašinas ir besiliejančias swago upes ir jūras, swago bangas ir visa kita, ką Oskaras paprastai sapnuoja, tačiau, nepabūgęs susigadinti savo reputacijos ir išdrįsęs pripažinti, jog tamsioje belangėje Narnijoje sapnuoti šio pobūdžio sapnus baugu, vaikinas sulaukė pagalbos - Urtė ir Rolis ištiesė jam pagalbos ranką ir miego guolį parnešė į šviesią svetainę - a.k.a. Šarūno miegamąjį. Tada Oskaras gulėjo,šypsojosi ir melavo, kad nemiega, kol užmigo, prie Oskaro prisijungė būsimas žvaigždė Mindaugas ir galiausiai, Rolis, kuris, vėliau paveiktas nenumaldomo ir nepažabojamo Oskaro knarkimo (tokio pat kaip ir Oskaro žvaigždės siela), buvo priverstas miegoti Narnijoje ant lovos be čiužinio.
 
    Negaliu sakyti, kad vėliau atėjo rytas, nes ryte visi užimigome. Todėl, kai atėjo diena ir visi pabudo, pamažu Jankaus pilį apleido vasarą uždarę svečiai, net ir Rolis su Siduku, kuris nėra oficiali žvaigždė, bet vistiek yra!Visa laimė, kad namuose dar liko žvaigdžių (Urbis su Oksaru neišėjo namo!) ir kad šaldytuve buvo višta, apie kurią sukosi visas šeštadienio dienos veiksmas.
    Nežinau, kodėl Mindaugui apsiskelbus direktoriumi mes jo visą dieną klausėme, bet visiems būnant ne tokiems energingiems kaip vakar, teko vykdyti darbų pasiskirstimą Tiesą sakant, tai jis nedarė nieko tik valgė morkų skonio ledus ir komandavo. Dar jis įkūrė sprendimų tarybą, sprendusią visų poreikius, bet visus sprendimus pasitaręs priimdavo jis pats. Bet be vadovybės, tądien, manau, višta nebūtų pasiekusi mūsų stalo. Tiksliau lovos.
  Nuo to laiko, kai Šarūnas pranešė apie sušaldytą vištą, iki tos akimirkos, kai Oskaras  ją iškepė ant majonezo, nes nebuvo aliejaus - praėjo kone dešimt valandų. Išties, darbai ėjosi lėtai..O vištai teko pabuvoti ir ant pagalvės, ir lentynoje virš kompiuterio, žodžiu, nebuvo ir jai labai liūdna.
   Po dešimties valandų įtempto fizinio darbo einant į parduotuvę, pjaustant vištą, ją kepant arba verdant makaronus, pagaliau sotūs ir laimingi darbo žmonės Urbis, Urtė,Kamilė, Mindaugas ir Oskaras toliau gilinosi į šeštadienio dienos poreikių klausimą, kol Urtė, Kamilė ir Mindaugas pasistatė Šarūno lovoje jaukų namelį iš pagalvinių sijų ir dekinio stogelio ir ten puikiai leido laiką. Namelis buvo kone tobulas, jei tądien būtų buvusios Jonines, tai tai jis tikrai būtų paskelbtas papračio žiedu. Deja, namelio sija laikėsi ant Urtės veido ir jame nebuvo tualeto, bet Mindė ramino,kad įsirengsime. Namelio adresas: Jankaus 27, Keraso kambarys, A. Po kurio laiko, namelyje pristigus oro, atsidarėme langus (pakėlėme dekučio kraštus) ir atsivėre vaizdas į žvaigždę Oskarą, besiilsintį ant fotelio. Nežinau, kodėl jo nepriėmėme į namelį, bet man atrodo, kad jis pats nenorėjo. Tada Mindaugas sugalvojo namelį renovuoti, padaryti jį erdvesnį ir pritaikytą kviestis žvaigždes į svečius. Deja, jam nieko nepavyko ir teko keliauti namo..
  ...nes be namų negeraiii...


   Siųsdamas širdingus linkėjimus būsimoms ir esamoms žvaigždėms URTĖS VIRTUVĖS blogas visiems dėkoja už vasaros uždarymą!
   Būkim visuomet laimingi, net kai rudenį daug lis ir susigadins zomšiniai batai.

  Ačiū.

 


2 komentarai: