2012 m. rugsėjo 28 d., penktadienis

Emigrantų pramogos, GAIDŽEI

  Aš žinau,kad posto pavadinime yra rašybos klaida. Tai yra daroma specialios nuotaikos kūrimo sumetimais.

 Sveiki mano nuostabaus ir nepakartojamo blogo skaitytojai,

   Labai džiaugiuosi,kad skaitote mano blogą,net radau savo blogo postų viename jaunimo el.žurnale, tai išties nudžiugau! Bet kartu labai liūdžiu,kad skaitote,o follow nespaudžiate. KODĖL TAIP ELGIATĖS?
  Nesielkit šitaip, nuėję į URTĖS VIRTUVĘ paspauskite Join this site dešinėje pusėje.

 

Nagi nagi! Visdar esu Londone. Tačiau antroji savaitė visiškai kitokia,nei pirmoji!

    Ilgai netempusi gumos,pradėdu:

  Antrąją savaitę žymiąjame didmiestyje Urtė su Goda jau turėjo veikiančius mobiliuosius telefonus. Tai buvo tikrai nauja atrakcija. Kartu su atrakcija atsivėrė ir  naujos galimybės: skambinimas, SMS žinučių siuntimo-gavimo džiaugsmai,prieiga susiskambinti su butų  nuomininkais. Primenu, Angel rajone merginos apsistojo tik laikinai, Dominyko kambaryje, kol šis - gimtąjame Kaune. (Ačiū už viską, Dominykai:*)
    Taip pat į Angel rajonėlį ir jų laikiną būstą atsikraustė Petras. Ištiesų tai Petras yar labai draugiškas ir malonus kambariokas, visuomet pasisiūlantis padaryti pietus ir tvarkantis virtuvę, tačiau Petrui į namus pasikvietus jau ilgokai Londone gyvenančių lietuvių draugų, užvirė tikra, neslėpsiu, maroziška fiesta.
    Žymiausias iš jų visų draugų - Justas, pasiliko namuose net tris paras.
Justas - romantikas žydrame treninge. Jo jautri siela visuomet pasireiškia vaikiną  nejučia palaikius marozu, jis dėl to pergyvena, liūdi ir įsiskaudina. Justas neleidžia Petrui susirasti merginų, nes dėl jo jaudinasi, nors ryte to ir nepamena. Petrui tik pradėjus rimtesnę kalbą su mergina klube, Justas iškart ją nuveja keiksmažodžiais ir grąsinimais. Dėl ko Petras baisiai liūdi.. Bet vistiek ant draugo nerėkia,nes ne gaidys..* Tai irgi buvo didžiulė atrakcija.

   Pirmąją naktį juodaodis iš Petro pavogė telefoną, o iš Justo - piniginę. Justas įtūžo: nuėjo į policiją ir klausė,kur jam nakvoti,juk jis prarado visus daiktus. Tačiau policininkai, turėdami ledines britiškas širdis, sakėsi negalį jam niekuo padėti. Vaikinas buvo išmestas į gatvę, todėl pasiteiravo pareigūno, ar jei jį sumuštų, galėtų pernakvoti nuovadoje. (bandė lietuviškai suktis iš sunkios padėties..) Policininkui juokais atsakius teigimai, vaikinas jau buvo pasiruošęs padirbėti dėl nakvynės, tačiau Petras jį sustabdė. 

     Kaip visuomet nuoširdžiai  neblaivūs vidurdienį vaikinai grįžo namo ir pasipasakojo savo bėdeles ir skaudulius Urtei. Urtei vaikinų nuoširdžiai pagailo. (Širdies gilumoje Urtė jautė,kad po šių įvykių pirmąją naktį jie išties nebegers, bet buvo naivuolė.). Tačiau vaikinai nenukabino nosies! Priešingai - jie net atrado situacijos gerąją pusę: Petras džiūgavo,kad pagaliau gaus 5 aifauną, nes 4s jau buvo pabodęs, o Justas.. Justas apie naktinius įvykius neturėjo nuomonės, jis norėjo alaus.
   Taigi, jie uoliai svaiginosi toliau visą likusią savaitę, ir visuomet kvietė svaigintis kartu ir Urtę su Goda. Po dienos darbų nuvargusios, butų beieškančios merginos namie kasvakar būdavo sutinkamos šiltai. Kambariokai visuomet rūpindavosi merginų nebliavumu, darydavo kokteilius ir siūlydavo alkoholinius gėrimus.
    Petras kaip padorus jaunuolis kartakartėmis sunerimdavo, ar toks gyvenimo būdas išties teisingas, tačiau Justas jį ramino, jog tikrai teisingas ir klausė, kodėl visi panikuoja. Išminties pilnas Justas mokė Londono naujokus,jog į universitetą eiti nereikia, jis pats neina, o viskas puikiai sekasi..
    
      Taip pat dienų dienas leisdami Urtės ir Godos kambaryje vaikinai kūrė planus, kaip pamylėti kokią kinietę ar juodaodę, jiems taip norėjosi egzotikos.. Tiesą sakant, tai viena juodaodė pati kabino Petrą autobuse ir klausė jo numerio. Bet jis gi žmogus ragelį pametė! Todėl su ja nieko nepavyko.
  
   Tačiau vaikinai ir dėl šio likimo žaismo nenuleido nosies. Jie bandė užsisakyti merginų į namus, žveldami į inreretinį jš katalogą, bei rodė Urtei kiek daug visko į jas telpa.. ir tai darė iš Urtės telefono, nes juk Petro telefoną pavogė juodaodis.. O paskutinę viešnagės dieną, žydru treningu vilkintis Justas žiūrėjo pornografiją per Urtės kompiuterį, žadėdamas neprisiųsti virusų, kol ji valėsi dantis.
  
     Šios savaitės šūkis (visos autorinės teisės - Justo) skirtas žmonėms, bandantiems tave pamokyti ar bent jau sudrausiminti:
Nerėk ant draugo, gaidy!!
   Vakar su Petru išmąstėme, kad yra ir antra šio šūkio variacija, jei išties supykai ant kito žmogaus, tuomet kreipinį "Gaidy", po trijų sekundžių, turi pakartoti.
    Antras variantas: Nerėk ant draugo, gaidy...... Gaidy!

    Per tokią įspūdingą savaitę sugyventiniai labai susidraugavo. Vakar namus palikus Justui visi jautė tuštumą, tačiau susilaikė ir nepiktnaudžiavo alkoholiu. O ir  naujus namus susiradusios Urtės išlydėtuvės plaukė ne degtinės upe, o bulvinių blynų skonio jūra. Iš sultingų it obuoliai britiškų bulvių pagaminti bulviniai blynai buvo lyg niekad skanūs ir laimingi kambariokai juos darniai lyg šeima valgė virtuvėje. Prieš miegą Goda paklausė Urtės, ar turime kažko atsigerti, mat po blynų šiek tiek troškino. Urtė pažvelgė į spintelę ir parpliupo juokais. Ten stovėjo degtinės butelis. Kurį dieną gėrė naujieji draugai. Viena kitą supratusios ir ant draugo nerėkiančios jaunosios emigranės užmigo.
    Ryte Petras net apsilankė universitete, nor ten  ir užmigo, visvien apsilankė!O Urtė susikrovė daiktus ir trimis persėdimais su 35kliogramų svoriu pasiekė naujuosius namus.
  

  Naujųjų namų dar nespėjusi rasti Goda, į savo kambarį grįžus Dominykui, laikinai apsistojo pas Petrą. Kątik man guodėsi, kad į namus su Petru griš ir Justas ir dar vienas draugas, kuris ir labai gražus ir labai fainas, bet yra įsiskolinęs albanams, kurie jį persekioja ir turi labai jau alkoholiškai raudoną veidą. Bėda ne tame, kad grįžta vaikinai, prie jų per šią savaitę, Goda jau visiškai įpratusi. Bėda tame, jog jie ragina Godą iškvepinti ir išpuošti namus, nes šiąnakt į Petro kambarį parsiveda modelių.. Ką reiks Godai daryti? Kaip užmigti?

   Linkiu Godai sėkmės ir prisipažįstu,jog ir sėkmingai persikrausčius, visvien pasiilgsiu maroziškų antrosios savaitės dienų ir dar tikrai tikrai grįšiu aplankyti Petro. Ir manau, tai padarysiu greitu metu..
   Štai antrosios savaitės - Urtės išleistuvinė nuotrauka. Vakare susirašius, Petras sakė,kad jeigu mano naujieji kambariokai bus gaidžiai, kad pagrasinčiau jiems,jog ateis Justas.

    Nuotrauka: Petras su Urte įsiamžino Angel rajono balkone, efektą pasirinko sąmoningai - atitinkant gaidžių (paukščių) tematiką.

    Naujuosie namuose turiu aktorių kambarioką, kuris dabar fulmuojasi filme. Dėl to jaučiuosi kietai. Pasigyriau, nes labai norėjau.

    O dėl Godos nesijaudinkite, kątik mane pasiekė žinios, jog tas draugas raudonu veidu nugirdė savo viešbučio vadybininką ir šis šiuo metu pasiryžęs visiems statyti gėrimsu, todėl Petras su Justu, nežinau,kaip su tais modeliais,  išlėkė ten.

  Labai labai  visų pasiilgau, bet antrąją savaitę jaučiausi visiškai lyg gimtąjame Kaune!
Tikiuosi URTĖS VIRTUVĖS antrieji linkėjimai iš  Londės visiems bus skanūs, ir nieks nebus gaidys ir nerėks ant draugų!
Ačiū.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą