2011 m. gegužės 4 d., trečiadienis

Katanukų reklama

Šį šaunų trečiadienio vakarą Urtė Jums, blogo skaitytojai, pristato savo seksualiuosius draugus ir jų kūrybą.
Prieš pradedant reklamuoti šiuos du mylimuosius svajonių jaunikius papasakosiu istoriją,kas nutinka trečiadienio rytą, kai laikotarpyje šeštadienis - sekmadienis būni miegojęs nepilnas 4 valnadas.
Techniniai dalykai: Nepamiegojus tris paras,ketvirtąją netgi aplanko jausmas, kad aplinka visiškai niekaip su jumis nesąveikauja..O nepajudėjus dešimt sekundžių - paprasčiausiai užmingate.

O dabar istorijos pradžia: Trečiadienio rytą Urtė atsikėlė pusė šešių, palakstė su Česyte ir vėl užmigo. Žadaintuvui suskambus, ji, kaip ir daugybė kitų žmonių, nutarė pasnausti dar pora minučių. Pabudusi po kelių minučių savo išmaniojo-mobiliojo telefono ekrane išvydo 9:27. Tai nereiškė nei daug, nei mažai - praėjusias 4 pamokas.
Pradžia nebuvo įdomi, dabar bus geroji dalis: Kaip padori moksleivė Urtė sparčiais judesiais susiruošė ir išėjo į mokyklą. Tą valandą ji suprato vieną dalyką : "Spėjus į troleibusą - nesi garantuotas, kad nepavėluosi į kitas dvi pamokas". > Dėja, kitoje stotelėjė į Urtės troleibusą įsirėžė (puikiai pavartotas veiksmažodis..) aštuoniasdešimtmečio vyriškio vairuojamas raudonas civikas, kuris įlinko kaip nukąstas obuolys. Troleibuse smūgio žymių neatsirado, tačiau kelionė baigėsi. Likusias penkiasdešimt tris minutes Urtė praleido stotelėje prie sumaitojo civiko ir tusčio troliebuso tikrame realybės šou. Kaip ir pridera nutikus eismo įvykiui, staiga stotelės-gatvės perimetras prisipildė kraujo ištroškusių sportiškai apsirengusių smalsuolių, skambinėjančių draugeliams ir pasakojančių koks neštikėtinas likimo vingis įsirėžė jų kelionės istorijoje.. Taip pat šaligatvyje duobes kojomis trynė pareiginga mažametė netvardanti ašarų ir nesuvokianti,kaip pati sakė mamai - ką jie ten aiškinasi..
Nuvažiavus į mokyklą Urtė pateko į klasės valandėlę. Tada pamokos baigėsi.

Vakarą Urtė leido su savo mylimaisiais berniukais saldainiukais , kurių vešlią(labai norėjau taip pasakyti..) kūrybos veją šiandien išvys Urtės Virtuvės fanų pasaulis.
Jei jų kūryba nesukels teigiamų emocijų, atsižvelkite į jų išotinį mielumą(apie vidinių jau net nekalbu).

Tadada dam damdam : Aušrio Upto fotografijos flickeryje
norėjau įdėti linką,bet jis nefunkcioavo,todėl leisiu susirasti patiems.
Ieškokite Aušrio flickeryje, niku Satrebla.
(Persiprašau už kitatautišką žargoną)

Aivarėlio kūryba jo svetainėje:
http://www.kvadratas.tk/


Gero trečiadienio vakaro, ramių autoavarijų, sėkmės vairuojant civikus. Ačiū.

1 komentaras: