2011 m. gegužės 1 d., sekmadienis

Česytis ir visa kita,kas gera ir gražu

Švietimo skiltis: Neišprususius blogo skaitytojus norėčiau apšviesti žinia, jog šį savaitgalį, pradedant penktadienio vakaru, vyko šaunusis gimtojo miesto festivalis Kaunas Jazz.
Tiesos akimirka: Tiesą sakant, šitas festuvalis turbūt tuo irt ypatingas,kad muzika čia yra paskutinėj vietoj. (Koks skirtumas,kai kas nors groja,jei savo išmaniąjame telefone turi galimybę saugoti savo hard-bass šiokių dainas..)Penktadienį buvo priimtas sprendimas,kad Kauno savivaldybei neapsimoka samdyti muzikantų, didelės svarbos jų kūrybai nieks neteikia. Taupant biudžeto lėšas užtektų iškabint plakatus ir festivalis toksai pats geras būtų..Apytiksliai 99proc. festivalio dalyvių nė nenumano,kas tame festivalyje grojo,todėl sugulę ant dekučio visi mąstė,ką reiktų atsakyti į klausimą : tai kas grojo? Buvo priimtas dalinai priimtinas-loginis atsakymas,jog grojo negrai(atsiprašau už tokius rasistinius išpuolius)
Dalinė išvada:Todėl ten visiems taip ir patinka.Katanukai draugai: Neaplenkė šie žemiški norai ir blogo autorės katanukų (joks kitas žodis jiems apibūdinti netiks) draugų.
Tautosaka: Palydėti žymiojo Kauno vandens velnio (plaukiko) Aivaro šūkio " Kas tris dienas iš eilės negeria - tas ne bachūras" ir nutvieksti liaudies išminties "Kas mūsų nenužudo - padaro invalidais" Urtė ir Urtės linksmieji draugai šėlo karo muziejaus pievose, šventė Domo gimtadienį, vaikštinėjo, gulinėjo, viską apjunkdami neįtikėtinais šokiais hard-bass, getopop-infinity-rihana stiliumi, tiesiog po atviru dangumi(kaip romantiška). Tiesa, Domo Nokiai nepavyko apnešti festivalio byto, todėl tai jam sukėlė daug neigiamų emocijų (aišku, viskas išėjo į gerą - visa neigiama energija buvo sėkmingai išnaudota hard-bass šokyje..).

Atėjus šeštadieniui, horizontą nutvieskė kita nuostabi žinia - Kamilės namų laisvumas. Todėl vėlgi,vakare kompanija susirinko ir vėl šėlo jazzuose. Šėlo, iki tol, kol atėjo pirma valanda, sutemo ir atšalo, tada ėjo pas Kamilę nakties pratęsti.

Kaip jau ir reikėjo tikėtis, baliai pas Kamilę visuomet būna kupini netikėtumo, randomantumo ir kitų linksmų detalių..
Tęsiu istoriją:Urtė,Kamilė ir Liudvika, pasiėmusios Jokūbą su Aivaru ir raudonu Aivaro dviračiu, grįžo ir po ilgo vakaro - ėmė maisto ieškoti, kol ieškojo - juos aplankė neįtikėtina žinia - Karolio atėjimas nakvoti.
ČESYTIS: Gražusis, mielasis Karolis nuo pirmosios atėjimo minutės visiškai pavergė merginų širdis - paveikė taip, kad dvi dienas jos negalėjo nustoti jo lietusios, gražiais žodeliais vadinusios ir kitaip besidžiaugdamos..
Visi pavalgė ir susigrūdo at sofos žiūrėti filmo apie čigonus(gal ten buvo indėnai..), Urtė, miegodama su Karoliu pašonėjė, pasijautė taip, lyg namie su savo mylimąja Česyte. Karolis buvo toks pat mielas, gražus, švelnutis, minkštas ir šiltas.Ji pamilo jo kompaniją lygiai taip,kaip mylimosios Česytės (tuomet turbūt jau ramiai miegojusios Urtės namuose.)Šit kaip Karolis buvo pakrikštytas Česytis.
Vis dar ČESYTIS:Aivarui nuėjus miegoti, merginos fotofrafavosi su Karoliu ir vadino jį pačiais mieliausiais žodžiais.Tada iš kažkur atsirado Indrė. Būdama stipri moteris, net ir ji neatsilaikė Karolio kerams..Česyčio magija: Karolis merginas šokiravo savo mielumu. Jis - lyg pavasarinė saulytė suširdė jų širdis ir pripildė jas kažkio naujo, žaismingos laimės, jaukumo ir rūpesčio jausmo. Česytis gulėjo kaip angeliukas, savo mielu veiduku džiugindamas merginas.
Stebuklai ir miego ypatumai:Tada mūsų gražuolis užmigo, jo pavyzdžiu sekė ir Jokūbas,Liudvika su Indre visiškai pašėlo, šoko ir šokinėjo, o Kamilės namai prisipildė naujo vėjo. Ketvirtą ryto namus aplankė Andrius, Čerka ir trys mergaitės, nežinomais vardais bei veidais. Viena iš jų, apsirodė esanti labai linksma, kitos dvi - labai mieguistos. Per tas tris valandas, kol naujieji draugai buvo Kamilės namuose, mieguistos mergaitės pademinstravo daugybę neįtikėtinų alternatyvaus miego būdų: pirmiausia, susėdusios ant vienos kėdės padarė sugebėjo padėti galvas ant stalo, taip suskurdamos namams neįtikėtiną dekoraciją - gyvąją statulą. Urtei mergaičių pasidarė gaila, ji juokais pasiūlė joms susitumti kėdutes ir miegoti. Kai Urtė grįžo iš balkono - jos mintis jau buvo įgyvendinta. Todėl ir Urtė, ir naujieji svečiai ir namų šeiminkė Kamilė, buvo priversti įsiskurti ant grindų,štai ir išmušė pachmielo prikolų laikas.
Smagu,jad tuomet Jokūbas miegojo, nes jo morčiaus prikolai(pasiūlymai išsitepti medumi), nebūtų įsilieję į darnų pachmielo juokelių kolektyvą.Kai žmogus pažiūri į tavo marškinėlius su arbuzu ir bendratimi sušunka "ARBŪZAAAI AAAA", tai šiek tie sunejaukina situaciją..

Nors buvo kieta, Čerka nepabijojo ant jų užmigti, Andriuos tuo metu dėstė savo amžinąjį atilsį, akvariumo istoriją apie princą Haroldą ir laukinius karosus.. Taip pat buvo bandoma išsiaškinti kuo daugiau mistinio personažo - Godos savybių(mergina skustais palukais, kerzais, fulkepu, uodega ir daug apyrankių tikrai sukėlė daug emocijų).Išmušus pusei aštuonių, mergaitės prisikėlė nuos stalų ir kėdžių ir lydimos kitų trijų draugų iškeliavo namo.
TITULAS:Ilgainiui Liudvika su Indre palūžo, todėl Kamilė ir Urtė dar kartą įsitikino, jog tik jų duetas išlieka visuose baliuose. Nestokodamos geros nuotaikos, jos vėl grįžo prie Česyčio,t.y. stebėjo jo mielumą miegant.
Visiems miegant Kamilė su Urtė puikiai leido laiką, stebėjosi aušra ir valgė.
Tiesą sakant, kai visi miega, yra devynios ryto, o tu nei nori miego, nei miegojai, apima džy siks (now i'm feelin' so fly like a g6) jausmas ir gali daryti ką tiktai nori. Dėja, miegant draugams, mandagiosios Kamilė su Urte negalėjo pilnai savęs realizuoti. Tada Urtė nusprendė išbandyti miegą ant kėdės. Pamiegojo ten penkioliką minučių.Tuomet Kamilė rado vietą ant sofos.
PO penkiolikos minučių,dėkui Dievui , arba Česyčiui, kuris savo buvimu erdvę pavertė sakrališka(nieko čia juokingo), pagaliau visi atsikėlė ir susigrūdę į sofą žiūrėjo Harį POterį. Taigi, ir Kamilė ir Urtė miegojo lygiai penkiolika minučių, bet - mistiškai, jautėsi itin puikiai ir pakyliai, todėl turėjo jėgų ir juoktis ir toliau džiaugtis Česyčio grožio, mielumu ir žavumu.
Išties, sityuacija buvo pakrypusi į įdomią pusę, įrodysiu tai rytiniu-pachmieliniu dialogu:
- Tai,kad aš labai mėgstu su tavim miegoti, dar nereiškia,kad gali su manim šitaip šnekėtis.
-Ai, gerai, atsiprašau.
Pabaiga: Nors Karolis ir buvo iš Urtės gimnazijos(gyvenimo mokykla) ir nors apgaudinėjo savo mamą,kad jis bažnyčioje, vistiek teko iškeliauti(pasirodyti pabaigoje ir inscenizuoti savo buvimą mišiose). Namus palikus Česyčiui, dingo ir laimė. Tiksliau, liko širdyse. O Urtė nusprendė Česytį pasiimti namo kaip Česytę ir kartu miegoti (miegoti su Česyčiu - taip pat tobula,kaip ir su Česyte).
REPO DVIKOVA:Tada prasidėjo Indrės kova su dege, norima pasiimti namo ir taše, tam dvigubai per maža bei kamšteliu, dingusiu vbaliaus erdvėse, todėl iš naujo sukonstruotu iš kito butelio kamštelio ir lipniosios juostos. Lipni juosta - ne kamštis, todėl Indrutės rankos gaivinosi degės syvuose.

Vėlgi pajutusi tą ypatingą aromatą Urtė pabėgo namo.


Sveikinu visus su pavasariu, atgimiimu ir visais kitais gražiais dalykais. Ačiū.
P.S. Nuotrauka po šiuo sakiniu rodo tai,kas išties gera, ir gražu(rytinis Česyčio haremas) ir aišku, hard-bass neįtikėtinai subtilaus-konceptulaus šokio pamoka (jei neturite kompiuterio - parašykite, suveiksiu jums Dominyko privačias hard-bass pamokėles)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą