2011 m. vasario 2 d., trečiadienis

Peiliu gindamasi nuo pagrobėjų - pasidūrė.

Sekdami šią istoriją, mąstykite vieną paprastą dalyką : "šitaip niekad nedarysiu" ir užsitikrinsite visas garantijas bent jau savavališkai nesusižaloti..

Intriguojanti įžanga: Septyniolikmetė moksleivė Goda, užsiiminėjanti kalanetika viename įspūdingiausių Kauno rajonų, nerimaudama dėl grėsmės būti pagrobtai nusprendė imtis gynybos priemonių.
Nuo pačio ryto kūrė galimus gynybos variantus.
Pirmiausia: paskambino mamai, prašydama nuvažiuoti į ginklų parduotuvę, merginos žodžiais : "to elektrinio daikto" arba "tų dujų". Planui A neišdegus, sekė planas B.
Antras variantas: Babytės dujinis šautuvas. (Paukščiukams baidyti). Atkalbėta nuo šaunamosios idėjos nukentėjusioji rado
trečią išeitį: smulkus peilis virtuvinis peilis.


Scenarijus: keliaudama į minėtąjį rajoną mikroautobusu,Goda šaltąjį ginklą laikė krepšyje, o kelionės pabaigoje pasiruošusi pavojui, įsidėjo peilį ašmenimis į viršų ir lipo iš mikriuko. Štai čia ir slypi visa situacijos esmė. Vieta, kurioje moksleivė pasiekė žemę, buvo slidi, todėl slystėlėjusi (koks žavus žodis..) Goda susilenkė, bandydama nenukristi. Deja, jau geriau būtų nukritusi nei pati save padūrusi.. Susilenkimo metu peilis apisvertė ašmeninis į apačią iš susidūrė su moksleivės pilvu.

Mokslievės žodžiais : "na, pajutau,kad įdūrė, tačiau ėjau toliau, nes bijojau į kalanetiką pavėluoti". Paėjėjusi, įdomumo dėlei nusprendė patikrinti, kaip gi jos pilvui einasi. Nežinia, kaip pilvui ėjosi, kojų jis neturi, bet kraujas bėgo. Liūdniausia, kad jis gėrėsi į brnagų mamos megztinį, kurį Goda buvo slapčia užsidėjusi. Nenorėdama suerzinti mamos, likusį kelią iki treniruotės Goda laikė žaizdą prispaudusi pirštine ( čia jau išties netradicinė medicina ).

Loginė pastaba: Taip, perdurtu pilvu, kraujuojančia žaizda ji vis dar ėjo į kalanetikos treniruotę.

Pasiekusi norimą tikslą, Goda vėl įdomumo dėlei užsuko į tualetą, apžiūrėti patirtų sužalojimų. Nei kraujo dėmė, nei visu grožiu atsivėrę audiniai nepalaužė kalanetinės Godos dvasios.
Sužalotoji sudalyvavo kalanetikos treniruotėje, o tada nusprendė paskambinti Urtei, pasigirti.

Urtės istoriją nė kiek nesužavėjo, priešingai - išgąsdino. Urtė siūlė Godai kreiptis į medikus, išsikviesti greitąją ar bent paskambinti mamai, bet nukentėjusioji sakė,kad tai nebūtina,daug juokėsi, o išgirdusi raginimus paskambinti mamai teigė, jog ji už mamą nusimano žymiai daugiau, kad jos mama - tai ne Urtės mama(daktarė)..

Urtė pralinksmino savo šeimą Godos nutikimu, mama telefonu išdėstė visus nurodymus, pasibadystės atveju ir Goda, grįžusi namo, susitvarstė nukentėjusį pilvą, pasakiusi savo mamai, kad pjasutant peilis krito ant grindų, ji peilį gaudė pilvu, todėl taip nepasisekė megztiniui.

Loginė pastaba: taip, moksleivė savo mamai pateikė tokią versiją.


Kągi, pabaigai reikėtų pasakyti,kad nei šautuvas, nei "tas elektrinis daiktas", nei peilis neišgelbės, jei bandysite ant jo užkristi.
Sėkmės ginantis.
O aš einu į lovą, mąstysiu būdinius rytojau pasidūrėlės erzinimui..
Ačiū.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą