2011 m. sausio 12 d., trečiadienis

Nuo mėlynų "Clogsų" iki gyvenimo prasmės

Šaltą ir šlapią žiemos vakarą, važiuodama iš papildomos anglų kalbos mokytojos,blogo herojė pakeliui išvydo švytinčią iškabą. Toji iškaba skelbė apie akciją sandalams "Clogs". Iš devyniolikos devynesdešimt devynių, jų kainai negailestingai nuriedėjus iki devynių devynesdešimt, Urtė nusprendė puikia žinia apšviesti poną Aušrį. Čia ir užgimė gyvenimo prasmė.

Dabar pristatysiu URTĖS VIRTUVĖS ištikimiesiems skaitytojams gyvenimo aukštumas pasiekusį, psichoanalizinį- glemūrinį - otkutiūrinį, mobilųjį dialogą.

- Sandalams "Clogs" akcija! Maximoje Šią savaitę tik 9.99lt ir dar su kailiuku!- džiugino draugą Urtė
- Aha, girdėjau gandus. Sklinda kalbos, - išprusimą demonstravo Aušrys.
- Sakyčiau puiki proga papildyt garderobą, - pasiūlymus švaistė blogo herojė.
- Otkutiūrą. Būčiau turbūt jau perdaug glemūrinis su tokiais. Neatlaikytų kardano žmonės mane pamatę su Clogais iš Maximos už 9.99., - merginų širdžių gailėjo Aušrys.
- Nepamiršk, kad į kainą ir priderintas mėlynas kailis įeina! Neatlaikys tokių glemūrų žmonija. - Aušrio įtakon pasidavė Urtė.
- Su tokiu glemūru tik ant Vogue viršelio, - svarstė pašnekovas.
- Ne. Tokio net žurnalo nėr, kad ant viršelio nusifotkint su ant tiek glemūru. Kai pagalvoji, kokios menkos galimybės fešionistom pasireklamint, - madingųjų gyvenimo problemas nagrinėjo Urtė.
- Jaučiu reikės video blogą apie tai sukurt ir įmest į feisbuką, - sprendimo ieškojo Aušriukas.
- Jo. Ir ant galo kiekvienam pažįstamam perduoti linkėjimus, filmuotis bebėgant Laisve su "Clogsais" ir nepamiršti paminėti "kisai", - įkvėpimo pagauta sakė Urtė.
- Mano gyvenimo zenitas, - telepatiškai atsiduso Aušrys,netikėtai suradęs gyvenimo prasmę, aukštumą ir didįjį troškimą.

Atsiprašau už asmeninės informacijos viešinimą, pašnekove ir už buitinės kalbos grubų vartojimą, skaitytojai.
Šis blogas postas neparemtas niekieno patirtimi ar elgesiu. Jei pajutote asociaciją - jūs esate BLOGIS.

Ilgų akcijų "Clogsams", šilto mėlynojo Plastgyvio kailio , neužsiveriačnių priekinių skylučių, ir aišku, patvarios gumos. Būkite laimingi ir greiti, ir atvirkščiai!

Ačiū.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą