2010 m. lapkričio 11 d., ketvirtadienis

Edukacinė programa: Urtės Virtuvės ketvirtadienio vakaro receptai, kitų virtuvių šefams

Edukacinė programa:
Urtės Virtuvės ketvirtadienio vakaro receptai, kitų virtuvių šefams:

Jei jūsų gyvenime susiklostė situacija,jog atkeliavo noras ketvirtadienio vakaro jogos užsiėmimus iškeisti į draugų šypsnius - šie trys paprasti patarimai padės jums išvengti savigraužos, užtildyti sąžinės balsą ir padirbėti pilvo preso labui:

Pirmas: Net ir puikiai suvokdamas, kad važiuojate į priešingą pusę jogos pastatui, su savimi pasiimkite jogos aprangą. Tai užklijuos jūsų sąžinei burną ir kažkuria prasme, privers jaustis lyg tikroje jogos treniruotėje.
Antras: Susitikite daktarėlį - Dominyką Gabrionį. Net toks paslaptingų galių ir savų medicininių receptų kupinas herojus, sugeba susilaužyti ranką,bandydamas ja apsisaugoti nuo smūgio ant nugaros,tai padės jums pamiršti nuoskaudą dėl neatliktos sportinės pareigos.
Trečia: nueikite pasėdėti į Jazzbarį. Kaip bebūtų keista ten jus užpuls vietinis gatvės gyventojas, nepasiydamas visų ašarų ir prašymų išeiti, nesustodamas kalbės. Vis dar kalbės, kalbės, pasakos istorijas apie gimtuosius kaimus ir klonius, siūlys pinigus, tuomet užkris ant jūsų staliuko, atsistos refančui, kalbės dar daugiau, o Daktariukas retsykiais įsiterps, rodydamas neįtikėtinus konikabilumo su asocialiais likomo ironijos nuskriaustais Kauno deimantais. Stebuklo ir kėdžių barikados dėka, naujasis draugas pasitrauks prie kito staliuko,kur įkritęs į tarpą tarp kėdžių šauksis pagalbos, toliau tęsdamas pasakojimus apie gimtųjų Veisiejų klonius.
Trečias su puse: Susiraskite olandų-belgų-čigų užsieniečių draugų,bent vieną - gėjų, kuris galėtų apsikabinti Daktariuką ir pasakoti,kaip tai malonu, jus kalbinti, bučiuoti jums žandus, konsultuoti akinių formos klausimais ir filmuotis prie asocialių Jazzbario lankytojų, kątik užkritusių ant jūsų staliuko.

Kai jūsų akys bus atlaikiusios visus gyvenimo mestus iššūkius, pilvo presas jausis atidirbęs keleto metų viršvalandžius, o galvoje išnyks visos įmanomos mintys apie neįvykdytas pareigas.

Ačiū.
Dienos dialogas:
Aštuntą didžiąjam gatvės kariui, komunikabilumo unikumui išjudėjus namo, iššūkiai pilvo presui tęsiasi iš autobuso(kalba redaguota, dėl galimo blogą skaitančių mažamečio brolio draugų traumavimo):

SMS. Dominykas Gabrionis - Daktariukas: Ir kodėl su manim šneka bomžas autobuse?
SMS. Urtė: Šitą įrašysiu į blogą
SMS. Dominykas Gabrionis - Daktariukas: keiskmažodis, bomžų draugas, keiksmažodis.
SMS. Urtė: Šaunu(žodis išverstas iš rusų kalbos sinonimo)
SMS. Dominykas Gabrionis - Daktariukas: Reik pinigų paprašyt. (Jazzbario bomžas tris kart Dominykui siūlė paimti dvidešimt litų, jis jų taip ir nepaiimė, išėjas, matyt, suprato klaidą)
SMS. Urtė: Jo,jo,jo prašyk.
SMS. Dominykas Gabrionis - Daktariukas:keiksmažodis šitas, neduoda.

Sėkmės visiems santykiuose su benamiais, linkėjimai Zemirui iš Kobros vienuolikos ir taip Dominykui, palaikančiam šiltus santykius su visokio plauko žmonėmis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą