2010 m. spalio 14 d., ketvirtadienis

Veidas knygoj arba Feisbuko gyvenimo posūkiai

Prisigyvenus iki karo,kas paspaus daugiau laik ant tavo įdėtos nuorodos, pakomentavus visų trijų milijonų nuotraukas - santykius ir nuotaikas (taip, ir tų iš Airijos)..
jokios kulminacijos : gyveni toliau, vėl iš naujo atostogauji - pramogauji - išdykauji,apibendrindamas savo pramogas kodiniu terminu : fb, galimos variancijos : f arba fcb.
Tačiau gyvenimas išties geba pateikti staigmenų:
net ir toks rimtu portalų hakeriu save vadinantis žmogus,kaip Urtė, karts nuo karto susitinka dar rimtesnių(problemų turinčių) kolegų. Tegul tai būna įžanga..


Kompiuterizmo, veido knygos riterių epochoje, išryškėja neįtikėtini technikos raidos stebuklai, pakeitę net ir paprastų valstiečių gyvenimus.

Neįtikėtina, bet tenka pripažinti,kad net priėjus iki filosofinės žmogaus mirties temos, visuomenei aktualiausi klausimai išlieka šie du:
Pirmasis: o kas ištrins tavo feisbuką,jei mirsi?( Monika M. ,Netikinti dvasių interneto paslaugų kokybe).
Antrasis: tai negi nėra kokio kryžiuko,kad kai numirsi rodytų?(Goda N., Tikinti, kad feisbuko pasaulyje - įmanoma/reikalinga viskas, net kryželiai, svarbu būtų kur spustelt laik.)


P.S. Nuotraukose netrukus pentagono vartus nulausiančios šių laikų filosofės - veido knygos herojės Monika ir Goda. Teminės nuotraukos, niekam jau nekeista - taip pat iš veido knygos buhalterijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą