2010 m. rugsėjo 12 d., sekmadienis

Nesvarbu kelintadienis,visdar Aušrio gimtadienis

Kodinis posto vardas: 'Cos I'm A Gypsy.

Šeštadienio pusdienis intensyviai slinko Kamilės makiažo ir spintos prieigose, beieškant veido ir kūno. Suradus ir veidus, ir kūnus, pasipuošusios gimtadienio kepuratėmis Kamilė, Liudvika,Urtė ir Goda bėgo į muzikinio teatro stotelę,bijodamos pavėluoti į šventinį troleibusą.

Bėgti nebuvo paprasta, nes Liudvikai prasidėjo antras infarktas, todėl širdininkė keliavo ant Urtės kupros, o Kamilei nelabai jau kaip sekėsi su aukštakulniais batais. Dar labiau reikalus gadino velniai žino, kodėl Laisvės Alėją užplūdę keramikos-forminių būlkų-kermošiaus saldainių mylėtojai, savaitgalį leidę mugėje, laidydami smerkiančius žvilgsnius į gimtadienio kepuraites.

Laimei, Kamilės namai nuo stotelės nutolę vos penkių minučių spinduliu, todėl net ir lydymos negandų merginos nepavėlavo į šventinį troleibusą, net atėjo per anksti, todėl buvo laiko sustoti gražią į eilutę ir drauge su Dominyklu ir Aivaru, tvarkingai sulipti į troleibusą.


Nieko nesitikintis Aušrys buvo priverstas įsileisti keleivius, antrą dieną stebinančius akibrokštais.

Dvi valandos troleibuse su Aušrio gimine buvo labai linksmos, pašvęstos kovai su kratymu, bandant gerti šampaną ir Ugniakuro Aivaro žaizdų apžvalgai.
Vipines vietas užsiėmę naujieji keleiviai tuštino barą, fotografavo Aušrį ir vėl dainavo dainą apie nesvarbų kelintadienį ir visdar besitęsiantį gimtadienį.

Pirmas sustojimas įvyko Urtės rajone, prie Kauno marių, klausant Aivaro filosofinių pamąstymų apie žydinčio vandens gėlumą ir pozuojant nesibaigiančioms fotosesijoms prie troleibuso.

Galinė maršruto stotelė buvo Merkurijaus fontanas. Troleibusą palikę bei šventiškai nusiteikę Goda, Urtė, Nedas, Aušrys, Domas, Liudvika, Kamilė ir Aivaras nuskubėjo į Kamilės gyvenamąsias patalpas ir rodė klasę žolininkų, sukimo čempionate.

Nenorėdmi praleisti nė sekundės krepšinio, Nedas su Goda išskubėjo pildyti baro atsargų,dar nespėjus prasidėti transliacijai.
Po ilgo laukimo jie grįžo, į svečius užsuko trejetas merginų, žolininkų akcija tęsėsi, o krepšinis su kiekviena sekunde ėjosi vis blogiau.

Juodiesiems arkliams paėmus viršų, atėjo metas druskai, citrinai ir tauriająm skysčiui. Pašventinę skrandžius tauriuoju gėrimu, Dominykas,Aivaras ir minėtosios trys merginos staiga iškeliavo namo.


Nakvoti likę draugai žiūrėjo į kosmosą skraidinantį serialą: Mighty Boosh ( pažiūrėkit,jei dabar tai skaitot), telefonu dalino teniso kamuoliukus su David Guettos parašu,valgė makaronus ir tortą, kvietė žmones į radijo laidas ir kitaip šauniai leido laiką.

Išlašėjus paskutiniams tekilos lašams, to pasekoje, kilus konfliktui dėl miegojimo vietos, Urtė, Goda, Nedas ir Kamilė persikėlė į mažajį kambarį, palikę Liudviką ir Aušrį kentėti šiurpinančių hitų ritmuose(Cause I'm a gypsy,But are you coming with me?I might steal your clothes,And wear them if they fit me..).

Nemiego kančiose besikankinantis Aušrys atjungė kolonėlę ir ją paslėpė, tačiau rimtai šiąnakt didžėjauti nusiteikę draugai,staiga antrado antrą kolonėlę ir nemanė pasiduoti.

Po kurio laiko pabodus, parsinešė kolonėlę pas save ir pusę nakties šoko lovoje,besiklausydami išpažinčių apie gėdą keliančias, patinkančias dainas.

Išsekus minčių playlistui, susikgrūdo ir užmigo.Nedui, Kamilei ir Godai pasirinkus miego padėtį: blynas, Urtė visas dvi miego valandas nejudėdama gulėjo įspausta į sieną, be galimybės sulenkti galūnes.

Po poros valandū atėjus rytui, laukė sunki akistatos, su kankiniais akimirka. Tiesa, nebuvo taip baisu, kaip buvo galima tikėtis.

Aštuntą namai neteko vyriškosios giminės, todėl likusios dalyvės susigrūdo į didžiają lovą,kur vykdė pusryčius-pietus-torto likučius, ir stebėjo filmą su Čaku Norisu, kuriam ant krūtinės neauga plaukai, nes ant plieno neauga niekas.

Vėliau išėjo į balkoną, tingėdamos grįžti ten ir pasiliko, pasidariusios palapinę iš kaldros(persiprašau už žargoną),benarpliodamos gyvenimo anomalijas, čigonų diskriminaciją ir Shakirą. Tada ntikėtai atvažiavo Laucė, prisijungė prie kimarininkų gamtos kampelio, pasakodama alkoholines istorijas ir dėstydama savo nuomonę apie čigonus.

Psichologinį sunkumą tveriančios Liudvika su Urte, sukaupė visas jėgas, pakilo iš šilto guolio ir išvažiavo namo miegoti.
P.S.Urtės Virtuvė įpareigota išreikšti didį atsiprašymą nukankintiems Aušriui ir Liudvikai. NEPYKIT.
Ačiū.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą