2010 m. rugsėjo 27 d., pirmadienis

Neoficiali Mama arba Maironio Gatvės Prieglobstis

Šiandienos blogo postas atskleis Kaminskų Kamilės gimdytojišką širdį ir motinišką rūpestį, kartu įkūnijant ir vergę Izaurą ir Mantą Petruškevičių viename.

Taip jau Kamilės gyvenime nutiko,kad teko apsigyventi Kauno centre. Nuo to pradėjo plisti maisto, nakvynės, alkoholio ir pagalbos reikalaujančių draugų epidemija.

Kiekvienas gyvenime nuskriaustas, išalkęs, gamtos pašauktas,televizijos passilgęs, ar komos ištiktas,centre atsidūręs kaunietis, ras sau vietą Kamilės tyraširdiškumo prieigose..


Sunkiai rasite žmogų, nebuvusį svečiuose pas Kamilę, neragavusį jos makaronų ir nepatyrusį kimarinimo balkone džiaugsmo.
Šis butas neapsiriboja įprastu daiktavardžiu : namai. Tai restoranas, rūkomasis, grožio salonas, drabužių nuomos punktas, viešasis dušas - tualetas, koncertų salė, nakvynės namai ir čigonų stebėjimo laboratorija.

Neoficiali centro mama pagal užsakymą prižadins,neprašydama už tai jokio atlygio padarys kavos su šokoladu ir pieno puta, leis trinti jos sofos kelmus balkono purvuose.Kol jūs maudysitės po dušu, namų savininkė keps sumuštinius jūsų klasiokams, kai išlysite iš dušo, aprenks - ir veidą nupaišys,aksesuarą parinks ir sėkmės palinkės - į pikniką išlydės.

Nepaisant lengvo akoholiko stadijos, ši daugiavaikė motina, net ir remdama kosmoso vartus, saugo namuose galinčius susižeisti svečius ir nesikrato mamos pareigų.Paprašius, matyt, ir tėvų susirinkime sudalyvautų.


Tau mano mamyte, pirmieji pirmieji žiedai.
Ačiū.Tau.
P.S. Nuotraukoje: vaikų ateitimi bei makaronais su majonezu besirūpinanti, Kamilė Kaminskaitė, kodiniu vardu: Mamka Gypsy.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą