2010 m. rugpjūčio 26 d., ketvirtadienis

Susprok,Telekome!

Nepaisant to,kiek ilgai žmogų pažįsti, kiek jis tau reiškia, ar netgi koks jūsų statusas feisbuke, visada atsiras savybė vedanti Jus į neapykantą, nepasitenkinimą ir geros nuotaikos fontanų trombus.



Blogo herojės nervų sistemos šitaip netraumuoja niekas kitas, kaip laidinio telefono skambučio garsas.
Tas bukas sąskambis visada nutraukia betkokią jaukią buitinę mizansceną, sutrukdo ramybę, išspiria iš miego ir priverčia nueiti į kambarį, staigiu rankos judesiu kelti tą verkiantį ragelį ir kaskart eikvoti savo jaunystės sekundes beprasmiam pono Nieko buities nagrinėjimui.
Ne,Urtė nemano,kad laužas vidury miesto centro yra efektyvus būdas informacijai platinti. Trumpi pokalbiai telefonu - šaunu, pokalbiai trunkantys,tol kol nebeatlaiko telefono baterija - graudu, galbūt net liguista.

Problemos kyla netik iš atsiliepiančiojo požiūrio į bekraštes kalbas telefonu, didžiąją dalį problemos sudaro visus įmanomus per pastarąsias 5 minutes norintys išpasakoti laido riteriai, kamuojantys jus iš betkurio Žemės taško.

Tokie kitame laido gale siautėjantys pašnekovai brangina kiekvieną sekundę, kai jūsų ranka apglėbusi telefono ragelį.
Nesvarbu, ką jūs veikiate namuose : tepate sumuštinį, pjaustot krapus šaltibarščiams,mylitės, žiūrite mėgstamiausią serialą, maudotės, ar sėdite ant klozeto - telefono signalas jus iškapstys iš po žemių, išlups iš po parketo ir visuomet privers ištarti tą burtažodį : 'Klausau',suteikiantį bekraštę žodžio laisvę, skambinančiajam.

Telefoninių pokalbių ištroškę ir nesvarbu, kokiu dažniu troškulį malšinantys sutvėrimai, vistiek jaus ilgesį ir kartos skambinamąjį veiksmą,pasakodami visiškus niekus šimtą kartų iš eilės, bandydamai pokštauti, terozrizuoti, pamokslauti, siekdami prisrišti jus pokalbyje tol, kol ateis vėlyvas vakaras, paliks namus, apipils aparatą sultimis ar kitomis aplinkybėmis neturės galimybės paskambinti. Nesusiklaidinkite - mažiausia galimybė, vistiek išlieka galimybe.

4 pagrindinės savybės, padesiančios atpažinti telefoninės energijos vampyrus,dažniausiai atakuojančius į laidinius telefonus, dėl didesnės mobiliojo ryšio kainos :

1. Jei Jums paskambinęs žmogus, per vieną minutę paklausia ką veikiate,ar nesąmoningai naudoja kitą panašaus turinio žodžių junginį daugiau nei 3 kartus - meskite ragelį ir evakuokitės(be mobilaus).
2. Jei su Jumis pokalbį vystantis žmogus nerodo gyvybės ženklų, girdisi tik kompiuterio klavišų garsas, o paprašius kalbėti su Jumis arba su kompiuteriu visą likusį pokalbio laiką kartoja: 'Aha' arba "jo,jo..jo, jo..' - nutraukite pokalbį.
3. Jei žmogus Jums skambina ir rekomenduoja filmą, kurį kątik peržiūrėjo ir per penkioliką minučių visdar nesugeba rasti tariamai pamiršto pavadinimo, siekdamas Jus išlaikyti pokalbyje - bėkite kuo toliau.
4. Jei susipykus dėl pernelyg ilgų telefoninbių pokalbių, skambinantysis visdar pokšatuja, žada jums padovanoti modernesnį telefoną pokalbiams - susprogdink Telekomą.

Šiaip ar taip, nepaisant asmens kantrybės taurės pilnumo ir noro komunikuoti,telefono aparatas taipogi kenkia sveikatai ir trukdo užsiimti betkokia rimta kita veikla.
Neskambinkite,masažuokite pirštus SMS žinute. Ačiū.

2 komentarai: