2010 m. liepos 2 d., penktadienis

Visdar kepa atstogų Pyragą

Šimtu žinučių ir pasižadėjimų jam nebūnant Lietuvoje saugoti save-nesusižeisti,Urtė išlydėjo Aušrį į jo vasaros avantiūrą ir ėmėsi savo penkių dienų iki atostogų Kroatijoje,užsibrėžtų darbų aštuonetuko dorojimo.

Intensyviai skaičiuodama laiką iki laukiančios kelionės, pasiilgusi užsienio saulės ir žmonių, braukia punktus ir giriasi įsivaizduojamu darbštumu.

Pirmas. Nusipirkti naujas tympas. Visoms turimoms atėjo galas. Misija:+!!
Antras. Kažkokiu būdu(laiko ir galimybių nerandama..) prieš išvažiavimą susitikti su Ieva. Misija: -! (Atmaskė: dar yra laiko.)
Trečias. Pavažinėti dviračiu. Misija:-, atidėta vakarui.
Ketvirtas.Sekmadienį pabūti dietininke - nevalgyti. Misija-,dar ne sekmadienis.
Penktas. Susitvarkyti spintą, nes tėvai nesiveš atostogų. Misija -, dar susitvarkysiu.
Šeštas. Pasveikinti Martį sugrįžimo proga,priversti Agnę ateiti,pabendrauti su klasiokais,sudalyvauti pirmadienio vakaro sugrįžtuvių baliuj.Misija:-,atidedam pirmadieniui.
Septintas. Pakuruoti Dratoparty video reikalus, tarp Godos ir Aivaro kompiuterių.Misija:-,laukiamas Aivaro iš Alytaus sugrįžimas.
Aštuntas. Susitvarkyti-išsivalyti iPodą.Misija:+,įveikta!!

Du punktus iš aštuonių, vos per porą trejetą valandų įveikusi(šaunuolė), Urtė skuba tvarkytis spintos,ištroškusi nuotykių ir atostogų, laukia lietaus galo ir šoks ant dviračio, vedama revančo pudeliui(nesupratusieji,paskiatykite : "Sekmadienio Virtuvė: Vakarienei Pudelis")!Ačiū
P.S. Nuotraukoje blogo herojės brolis supermodelis besidžiaugiantis Egipto baseinu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą