2010 m. birželio 4 d., penktadienis

Virtuvėj Penktadienis

Saulėtą ketvirtosios vasaros dienos rytą Urtė salžiai miegojo,saldžius sapnus sapnavo, kol neprasdėjo neramumai:močiutė atakavo namų telefoną,du kart Urtė bandė skambučius ignoruoti,trečias kartas nemelavo - atsikėlė iš saldžios lovos,nuėjo iki telefono ir pakelė tą nelemtą ragelį. Kaip dažniausiai ir būna,skambinant močiutėms, skambučio tikslas nebuvo atrastas..
Urtė grįžo į lovą ir bandė tęsti sapną,kai pakambino Goda. Tada mama.Tada vėl Goda(šiandien skambinusi kokius devynis kartus..)Kas per atostogas,ari kaip sekretorė - jokio miego,tik nervai.
Būdama mieguisto būdo, Urtė nusprendė savo dieną paskirti relaksacinei kūno-minčių programai, filmų peržiūrai, kulinarinėms televizijos laidoms,gulėjimui,namų pagalvių degustacijai,spintos tvarkymui, facebooko hakinimui,stalo popierių rūšiavimui ir kitai tauriai namie vystomai veiklai.
Diena greitai praėjo,tik gaila, stalas liko nesutvarkytas,popieriai nesurūšiuoti, užtad facebooke pahakino kaip didelė.
Po pietų Urtė gavo žinutę su įrašu " kai pamačiau,iškart pagalvojau apie tave" ir linką su naujos radijos laidos vedėjo paieška. Susidomėjo, užsidegė,parašys jiems laišką.Būtų geras,jei pavyktų nors kažkur gyvenime teigiamai panaudoti amžiną-žmonijai trukdantį-chronišką neužsičiaupimą.Bet matyt nepavyks.

Vakare nusipirko lankelį, tokį,kokį paliko pas močiutę praeitą savaitgalį,siuntėsi filmą Blow, suvalgė tris porcijas sultinių ledų,skaitė Remarko Tris Draugus, tvarkė kojų nagus,sudarė renginio 'Užkvąsink egzo nesėkmę,klasioke' nuvažiavimo vaikų sąrašą,derino evento reikalus su Kasparu(buisnesswoman),tris valandas maudėsi ir kūrė rytdienos planus.Nuo šios minimalios veiklos Urtė Povilaitytė netikėtai sugebėjo pavargti,pusė dešimtos jau norėjo miego,po kiek laiko ir užmigo. Labanaktadienis nr du. Ačiū.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą