2010 m. birželio 6 d., sekmadienis

Virtuvę Aplankė Sekmadienis

Šiandien ir vėl sekmadienis,laikas greitai bėga, ypač tada,kai mokykloj nebevyksta pamokos(gudri kaip lapė-sekmadieniais pamokos nevyko niekad..).
Dienos pradžia: Urtė išsirito iš lovos pusė vienuolikos, nuėjo į virtuvę, papusryčiavo,pasveikino tėtį, susivyniojo atgal į kokoną ir vėl užmigo.
Atsigavo po valandos, žvali ir laiminga, išnaudojusi visą ryto miego limitą, nuėjo į dušą,atspausdino klasės renginio, skambiu pavadinimu 'Užkvąsink egzo nesėkmę,klasioke' vietos žemeėlapius, pakoregavo vaikų sąrašus, įrašė kelias už širdies griebiančias(po apsiforminimo..)dainas ir visais įvairiausiais būdais siautė prie kompo(Kauno jaunimas..).
Po pietų įvyko reinkarnacija į žmones: atsisveikinusi su pižama,Urtė apsirengė kaip žmogus ir išėjo kalkuliatoriaus(skaičiafkės) pirkti.
Pagalvojo,kad bent į egzą atsineš, jei visus metus tokio dalyko neprireikė. Nusipirko kalkuliatorių,o nuotaikai pasikelti - muilo burbulų šautuvą(juk dar liko šiek tiek laiko suaugti)ir grįžo namo.


Pagal bendrą dienos planą šis sekmadienis buvo paskirtas pasiruošimui matematikos egzaminui, tačiau Urtė Povilaitytė jautėsi pernelyg užtikrinta savo Stipraus Trejeto vertomis žiniomis, todėl negraužiamą sąžinės žiūrėjo filmą Blow(Kokainas), svajojo apie braškes, stebėjo kulinarines laidas, gamino salotas,kalbėjo telefonus su Aivaru, damušinėjo(U.P.žino,kad šio priešdėlio vartoti negalima.) knygą ir tiesino plaukus(nieko nemoka -bent atrodys padoriai).
Ačiū.Ir sėkmės rytoj.
P.S. Nuotraukoje gebate įžiūrėti rimtą burbulencijų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą