2010 m. birželio 20 d., sekmadienis

Antroji Vasaros Savaitė



Antrąją vasaros savaitę blogo herojė leido močiutės rezidensijoje, tarp šviežių daržovių, salotų ir svogūnų laiškų.
Ten ji daug ir ilgai miegojo, dar daugiau valgė, sužlugdė visą savo dietos rėžimą, porą kartų bėgo krosą iki marių, abu kartai nebuvo visiškai sėkmingi, stebėjo gamtovaizdį ir antis, susipažino su keletu naujų žmonių ir šimtu Donio bezdžionėlių, išsiaiškino žodžio kontraforsas reikšmę(reikšmėje jokių forsų..),dalyvavo renginyje Traptautinė Nesiausk Feisbuke Diena, vieną kartą rašė blogą(prastas išėjo.),žiūrėjo daug Akistatos laidų, gilinosi į pedofilijos Lietuvoje problemą: neteisingus teismų sprendimus ir kitas populiariosios violetinės istorijos peripetijas. Per savaitę viską išsiaiškinusi, planuoji gintis disertaciją,rimta filosofine tema : Ant kiek tu Drąsius.

Savaitė greitai prabėgo ir buvo labai nusisekusi, bet Urtė pasiilgo savo spintos, savo blogo,dar labiau - savos lovos,o pagalvojus apie savąjį dušą - net širdis į kulnus nukrisdavo, todėl apsvarsčiusi situaciją,nusprendė,kad metas namo.
Taigi, grįždama stebėjo autobusų vairuotojų muštynes kelyje Ukmergė - Kaunas, skaitė penkių metų senumo žurnalus ir horoskopus, po trijų valandų nutirpusia dešiniąja koja, Urtė išlipo gimtąjame Kauno didmiestyje. Nešvarus oras priminė namus, tempdama savo dakataro lagaminą pilną daiktų iki stotelės, ji kaltino tėvus(važinėjančius dviračiais..)aplaidumu ir kankinosi nuo jausmo,kad kažką paliko. Pagaliau parsiradusi namo suirašinėjo su Kroatijoje nuobodžiaujančiu ir verslo planus sukančiu sužadėtiniu, laukė dviratininkų tėvų ir po šitiek laiko pildė savo blogą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą