2012 m. lapkričio 27 d., antradienis

KABINO (su ranka)

   Sveiki URTĖS VIRTUVĖS skaitytojai,

 Nuotykiai Londėje tęsiasi. Dar trupučiuką paskaitykit mano išeivijos
tematikos postus, o kalėdiniu laikotrapiu jau susimatysim mylimam Kaune!

   Kaip jau visi žinote, mano mylimas buvęs kambariokas Petriukas - tikras vakarėlių liūtas.
 Viską pasakanti ĮŽANGA:Šeštadienį buvo Petriuko dvidešimtas gimtadienis.

   Gimtadienyje apsilankė ir kita URTĖS VIRTUVĖS žvaigždė, legendinis Justas (Jums žinomas iš postų: "Justas - gili asmenybė bazaras", bei "Emigrantų pramogos, GAIDŽEI"), kuris deja, sužinojo apie savo populiarumą URTĖS VIRTUVĖJE, bet mano laimei, būdamas jautrios ir meniškos sielos, Justas nepyksta ir palaiko mano saviraišką šiame bloge. Už ką jam esu dėkinga!
   
   Vakarėlio planas buvo paprepartinti svečiuose pas Petriuką ir išeiti kažkur pasilinksminti. Deja, daug geriantys lietuvaičiai taip užprepartino, jog niekur nebepavyko išeiti.
   Tiesą sakant, kam pavyko - o kam ne. Petriuko gimtadienio vakarėlis pasižymėjo dviem aspektais:
1.Nesaikingu alkoholio vartojimu (nieko naujo tam užsieny neišmoksi)
2.Heitu, dėl kurio intensyvumo daugybė gimtadienio dalyvių buvo išheitinti iš gimtadienio (na, bent posakis "Išeik iš gimtadienio" PAGALIAU pasitvirtino).

   Apie numerį vieną nėra ką daug rašyti. O apie heito akciją tikrai yra!

HEITAS PETRIUKO GIMTADIENYJE NUMERIS VIENAS:Pradėsiu nuo pono Petro iš Vilniaus, nes jaučiu kaltę. (Petrai, priimk mane į Feisbuko draugus, aš nerimauju.)
Bendro aiškumo dėlei primenu: Petras iš Vilniaus nėra mano buvęs kambariokas Petriukas (jis gi iš Kauno!!!), čia kitas Petras.
Nežinia, kodėl visą vakarą Urtė heitino Petrą iš Vilniaus, klausinėdama ar jis gėjus, ar Vilniuje visi gėjai ir visaip kitaip nemandagiai juokaudama apie Vilnių bei homoseksualumą, bet faktas išlieka faktu - ji jį tikrai heitino.
   Petras iš Vilniaus nepyko ant Urtės, netgi ją nešiojo ant pečių po namus, o ji visvien heitino. Tol, kol vilnietis Petras išėjo.
  Ryte Urtė dėl to labai liūdėjo, jautė gėdą ir širdgėlą, todėl Dominyko paraginta paskambino jam ir atsiprašė.Pridūrė,jog labai gailisi ir jog visą naktį iš sielvarto nemiegojo. (Dėl miegojimo, aišku, melavo, bet tikrai gailėjosi.)

HEITAS PETRIUKO GIMTADIENYJE NUMERIS DU: Šis heito protrūkis dar ilgai išliks Urtės atmintyje. Ji pirmą kartą susidūrė su smurtu prieš moterį lietuviškame vakarėlyje.Taip pat antrasis heito protrūkis yra skirstomas į tris esminius įvykius:

1. Dariukas, kuris beje (KOKS MAŽAS PASAULIS!!!) yra kito URTĖS VIRTUVĖS posto žvaigždės Oskaro (Jums žinomo iš posto netikėtu pavadinimu "Oskaras") vaikystės draugas, padaugino alkoholio ir visai kaip laidoje Farai, ėme keistai elgtis:
Pirmiausia užmigo. Tuomet atsikėlė ir panoro susimušti su gimtadieninku Petriuku.

2. Čia jau slypi antrasis punktas - panoręs susimušti su Petriuku, taip ir padarė, bet smogdamas gimtadienį švenčiančiam jubiliatui, nepagalvojo, jog už jo stovi mergaitė.
  Petrui pasilenkus, smūgis atiteko mergaitei.
  Kad ir kaip baisiai beskambėtų (geriau karti tiesa, nei saldus melas) - mergina, vardu Simona, nukentėjo nuo Dariuko rankos. Kaip pati ryte sakė : "Jis mane kabino...su ranka".

3. O tada Dariukas jau buvo išheitintas iš gimtadienio.

HEITAS PETRIUKO GIMTADIENYJE NUMERIS TRYS:
Po įdomių muštynių ir daugybės išgerto alkoholio, visi aprimo ir žiūrėjo Radžiuko šou Dominyko kambaryje. Matyti Radžiuką ir jo lietuvaites nuotakas, sėdint Londone, tikras patriotiškas džiaugsmelis. Net ir legendiniam Justui!
    Deja, nuo stiprių emocijų, bežiūrint žavųjį realybės šou, vakarėliop dalyviai pavargo, panoro miegoti ir bandė talpintis ant Domo lovos (kuri nėra pritaikyta dvidešimčiai lietuvaičių), todėl trečiąją heito akciją įvykdė kambario savininkas, sakydamas : "Vyrai, šitas kambarys užsidaro".
   Šitaip maždaug penkiolika Petriuko 20-ojo gimtadienio dalyvių buvo priversti persikelti miegoti į Petro kambarį, o Lukas, Urtė ir Dominykas, kaip tikri heito karaliai, galėjo džiaugtis lovos erdvumu, pagalvėmis, ir visais kitais miego rakandėliais (koks gražus tautosakiškas žodis!).

HEITAS PETRIUKO GIMTADIENYJE NUMERIS KETURI:
 Tik nepamanykite, jog miegas užkirto kelią heitui. Greičiau jau heitas užkirto kelią miegui!
  Kol trijulė laimingai miegojo, Petriuko kambaryje, heito akciją vykdė Justė, už ką kitą rytą gavo daugybę daugybę daugybę respekto taškų. Ji, neiškentusi marozų (nepykit už išsireiškimą,Justai su draugais) nekompaktiškumo, išheitino juos iš Petriuko kambario ir iš viso gimtadienio.
  Smulkutė Petro draugė, susidorojo su trimis Londono baranais. Va kur tikras heitas!!!

Kalbant apie Justę turėčiau priminti, jog ji taip pat suorganizavo išalkusiems gimtadienio dalyviams torto ir berods,vištos, drąsiai pjaustydama,kepdama ir vaišindama minią, vogtomis namų  kambarioko prancūzo gėrybėmis. Mergina nepasidavė  net jam užsukus į virtuvę.
  Justei taškai dar padvigubėjo - juk tai tarptautinis heitas!!!

HEITAS PETRIUKO GIMTADIENYJE NUMERIS PENKI:
Manau tai pats baisiausias heitas iš buvusių aprašytų penkių.
   Ryte atsikėlę visi juokėsi, toliau džiaugėsi lietuviškomis laidomis, stebėjo "Būk mano meile", toliau nesaikingai vartojo alkoholinius gėrimus ir laukė telefoną vakar naktį namuose pamiršusio Dariuko (a.k.a smurtautojo). Va čia ir buvo tikrasis heitas - visi prašė Dariaus, kad jų nemuštų, slėpėsi, dengėsi veidus delnais ir vis kartojo, jog nenori, jog Darius juos kabintų ranka.
  Geraširdis susigėdęs Darius buvo geraširdis ir gėdijosi, išpirkdamas kaltę nupirko maisto ir alkoholio, o nukentėjusiai nuo jo smūgio mergaitei, ketino eiti nupirkti gėlių, tačiau ji namus paliko ankčiau laiko.
  Turėčiau paminėti, jog nukentėjusioji visiškai sveika, nieko ten Dariukas jai nepadarė. Nesijaudinkite.
  Tačiau Darius po vakarykščio elgesio lyg per Farus, liūdėjo dėl mėlynės šalia kairės akies ir sielvartavo dėl darbo kelionės į Šveicariją, vaikinas netgi kūrė planus apie makiažo panaudojimą, mėlynės slėpimo tikslais.



Po visų heitų:Sekmadienis buvo labai smagus ir šiltas, visi džiaugėsi, kooperatyviai tvarkėsi,tada kooperatyviai susitalpino Domo lovoje ir toliau nesakingai vartojo alkoholį Na, ir šiek tiek heitino, bet tik vargšus žmones ir lietuviškų laidų.Ach, rodos, ko dar trūksta iki tobulo lietuviško sekmadienio!!Rimtai - nieko!

 ŠAUNUOLIAI: Šiaip ne taip neblaivūs, bet sukaupę valią, Urtė su Luku net sugebėjo grįžti namo.

PABAIGAI:Kaip ten bebūtų - posakis: "Kabino su ranka" - tiesiog nuostabus, toks nuostabus kaip ir Petriuko gimtadienis. Taip pat pabaigai - viską iliustruojantis lietuviškas kūrinėlis:

  
Ačiū. Ir ačiū Petriukui už lietuvišką balių!!


   


  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą