2012 m. gegužės 28 d., pirmadienis

IŠRADIMAS

  Sveikučiai, URTĖS VIRTUVĖS draugai,
 Ši istorija kitokia nei visos kitos. Ši istorija didinga it epas. Šią akimirką Jums perduodamas išradimas, pakeisiantis Jūsų nusistovėjusį gyvenimą. Gyvenimą ne tik Jūsų, bet ir Jūsų augintinių. Tikrai taip - ir jų.
(tadadadadadam)
(damdam)
  

Kol visi Kauno gyventojai nieko neįtardami saulėtą popietę užsiimė kasdieniais reikalais, keturios vietinės princesės keliavo į Pažaislio pievas. (Nesusipratėliams pasakysiu princesių vardus: Kamilė, Amika, Urtė ir Česė). Tuo metu net jos pačios galvojo, jog tai eilinė diena.

Jos klydo. Klydo ne tik jos, bet ir kasdieniais reikalais užsiiminėję kauniečiai. (Bet klysti juk žmogiška!)

Pagaliau atėjo laikas įžangai: Jūsų šuo  nekenčia dviratininkų, motociklininkų ir kitų ratuotų žinduolių?
Jūsų šuo nebeklauso juos pamatęs? Baiminatės dėl savo mylimo augintinio sveikatos ir gyvybės, vyjantis auką? Į visus kitus klausimus atsakysite taip, nes laukiate,kas bus toliau, o šie klausiamieji šūksniai jau pabodo? (Šį diddingą pirmadienį Jūsų bėdoms buvo atrastas genialus sprendimas:)
         PRIRIŠK SAVO ŠUNĮ PRIE KITO ŠUNS!

  Šis elementarus būdas leidžia išvengti grėsmės šuniui papulti į gatvę, leidžia Jums pasidžiaugti silpnesnio padarėlio nekomfortabilia padėtimi (ko šiais laikais juk šitaip pasigendame..) ir paleidžia Jus nuo prievolės laikyti iškėlus ranką, laikant pavadėlį,siekiant apsaugoti draugų galvas, šuniui lakstant ratu. O kur dar visi apsaugoti dviratininkai!Sportiniai pasiekimai! Kojų raumenys!Įdegę kūnai!
  
   Pririšk šunį prie kito šuns - ir džiaukis vidine ramybe.
  Pririšk šunį prie kito šuns - ir atsirišk atsakomybės pančius.
   Pririšk šunį prie kito šuns - ir turėsi du pririštus šunis.
   (Šiuos šūksnius parašau tik tam tikslui, kad gaučiau darbą šūksnių galvojime ir sveikinimų kūrime - darbdavy, jei tai skaitai - atrašyk man,plyz)


Šis šuns pririšimo prie kito šuns išradimas greitu metu sieks būti užpatentuotas.
Linkėjimai visiems neišradėjams ir išradėjos lovos. Prie linkėjimo muzikiniu kūriniu prisideda Česė, kuri šiandien išradimo išradime atliko šuns, prie kurio buvo pririštas dviratininkus puolantis šuo funkciją.

P.S. Jūsų dėmesiui pirmoji išradimo PRIRIŠK ŠUNĮ PRIE KITO ŠUNS nuotrauka (joje Urtės koja didingai prisiglaudusi prie išradimo pavadėlio)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą