2011 m. lapkričio 1 d., antradienis

Mūsų Nafanė

Labas, mano mylimieji blogo skaitytojai. Šis postas nebus nei įdomus, nei iššaukiantis,nei romantiškas. Šio posto tyroji misija yra įamžinti visas Timotiejaus įstabias pravardes, kol laiko klostės dar neužklojo jų amžinybės kopose(saldainiai,lova ir atostogos mane poetiškai veikia).

Nežinau nei kodėl,nei kiek laiko jau pažįstu Timotiejų, bet žinau,kad iš pradžių maniau,jog jis keistas ir nenornalus (dar pridėčiau du keiksmažodžius,bet bent jau rašydama stengiuosi nesikeikti),pamažu šitos nuomonės buvo atsisakyta,gal ne visai kategoriškai, bet Timotiejus šiandien yra vienas blaiviausiai mąstančių ir geriausiai juokaujančių Urtės Vrtuvės herojų. Nenukrypstant nuo temos - jis yra vienintelis žmogus turintis tiek pravardžių ir tokį ilgą vardą, beveik prilygstantį vardui Hristetas.
Pirmosios pravardės gimimas: Vieną vakarą šokant lovoje per Beyoncės koncertą gimė pravardė, nutiesusi kelią visoms ateities pravardžių kartoms. Dėl savo išminties bei sensėjiškų savybių Timotiejus buvo pramintas Sensėjumi - Žiurke su paltu (remiantis Vėžliukų Nindzių istorija). Niekas dabar jau nepasakys,ką tą vakarą turėjo bendro Beyoncė ir filmukas apie kovotojus vėžlius su juostomis ant veidukų (ir skylutėmis akims),gyvenančius kanalizacijoje ir mėgstančius picą,bet koks gi balius,jei viską atsimeni..
Kitų pravardžių atsiradimo istorijos susijusios su Timotiejaus laužymusi kažką atnešti, tokiose situacijose gimė pravardės: Maža mergaitė pankė, Hristeta, pensininkas,Hristetas. Kitos gimė siekiant apginti draugą nuo pastovaus čiešinimo (Timtiejų per dieną čiešina vidutiniškai keturi žmonės), tam tikslui buvo sukurta nauja pravardė-posakis-šūknis-gynybinis šaukinys : Nečiešink manęs - aš nepilnametė(kurią Timotiejus dažniausiai linkęs naudoti klube).Kaip gimė pravardė Odinis Bybis atsakyti irgi būtų sudėtinga. Dėl pačio Timotiejaus kažkada papasakotos istorijos apie du draugus Ąžuoliuką ir Nafanę, jam atiteko dar viena įstabi pravardė Nafanė, kuri iki šiol yra plačiausiai vartojama.
Šio savaitgalio Helauvyno vakarėlyje,užsibaigusiame Dailės studijoje, keturiese miegant mažoje sofytėje, prasidėjus Urtės džiovos priepoliui, vandens atnešti nuėjęs Nafanė įgavo naujausiąją pravardę Vergas, dėja naujoji pravardė vėliau jo kūną išstūmė iš lovos,ant čiužinuko palikusi tik galvą,kurią vėliau sugulovai spaudė ir kojytė,šalusi be plediko(superswag žodis).
Visą memorialinį postą vainikuos Urtės,Nafanės ir Kamilės, 2011-ųjų vasaros bendra nuotrauka.


Ačiū. labai pasiilgau savo blogo, vieną gražią dieną parašysiu čia kažką padoraus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą