2011 m. liepos 25 d., pirmadienis

REPERIŲ BALIUS (NIGGA IN SPACE)

Pradžiai/intrigai : mūsų mylimas NIGHAAA
Kaip jau tapo įprasta (deja ir normalu) kasdieninis buitinis alkoholizmas, naminis festivalis jau tapo vasaros skiriamuoju ženklu.
Prisiminimų valandėlė (kaip rodo per filmus): Vaikystėje, prisimenu maniau,jog bėgti nuo pagyrių alkoholiu gali tik visiški sielos invalidai, alkoholikai ir bomžai. Realybė: taip darau jau nebemanau :D


Nenukrypstant nuo repo temos,lygiai taip pat nė nesitikėjau lietingą šeštadienio vakarą tūsinsiu su dviem iš trijų pasaulyje egzistuojančių baltaodžiųnygerių (nežinantiems priminsiu,jog jie yra trys: Simba, Simbos brolis ir Eminemas). Žinau,kad visus nustebinsiu, bet Eminemo nebuvo. Buvo Simba ir tiesiai iš Amerikos parskraidintas reperių karalius, baltas išorėje - juodas viduje Džiugas Slim F'UNo.
Bet - TŪSINAU.
Pirmieji mano pastebėjimai tūsinant drauge su dviem šunimis ir dviem baltasiais nygeriais iš trijų yra tie,
(Pirmas)jog yra žmonių mokančių visas MTV dainas, tačiau ir su REPO PARTIJA, kurios mes dažnniausiai nepriskaitome girdamiesi apie visų MTV dainų žinojimą.

Antra, dainoje BLACK 'YELOW dainuojama ne apie šlapimą ir išmatas, juodaodžius ir azijiečius ar bitę, o apie REPERIO MAŠINĄ.

Trečia, mes susiradome amerikietišką nygerį, judantį kaip M.Jaksonas, prikolinantį kaip padorus lietuvių humoro baronas ir repuojantį kaip reperiai iš MTV.

Taip pat manau,jog užaugęs Džiugas bus toks pat šaunus,kaip mano svajonių vaikinas, koks sutapimas - taipogi reperis, Snupdogas ( su deimantais plaukuose).



Tęsiant repo baliaus istoriją galiu pasakyti, kad tūsinant su baltaodžiais nygeriais reikia klausyti kiekvieno jų repo dvikovos žodelio, mokytis, edukuotis ir pagaliau tikėtis,jog vieną dieną pavyks repuoti šitaip,kaip tai daro jie ir laukti progos susipažinti su Eminemu.

Tačiau kaip ir visur, niekas nėra tobula.. Repo dvikovos, gyvo garso repas, amerikietiškas įvaizdis - viskas būtų buvę tobula, jei ne Liudvikos beširdiškumas ir Džiugo jau pamilto čiulpinuko nukandimas. Liudvika be gėdos ir be sielos krimstelėjo visų mylimą ir gerbiamą čiulpinuką. Kaip sakė Džiugas : "Mes visi jį čiulpėm ir mylėjom , o tu jį nukandai, dabar jis išsigimėlis".. Teisingumo vardan, Liudvika buvo pasmerkta gėdos kampui, ir iš reperių žodyno jai buvo paskirtas žodis KANDIKĖ. Notraukoje reperio liudesys
Žinau,jog neįtikėtina, tačiau ir baltuosius nygerius ankščiau ar vėliau pašaukia miegas.

Bijau tai rašyti, bijodama pakenkti Kamilei (repo aistruoliai kartais būna žiaurūs ir pavydūs), bet jai teko garbė miegoti vienoje lovoje su baltaisiais nygeriais.
Iš ryto visi mąstė,jog galbūt nereikėjo eiti miegoti, nes Urtė matyt repavo sapnuose, (miegodama su Česyte ir čiolėmis,todėl) ryte pabudo lūžusia pėda, ir kas be ko, jautė visišką gyvenimo agoniją kaip ir kiti renginio dalyviai.
Lyg alkani vilkai turistų, renginio dalyviai prašė maisto, cigarečių ir vandens - visus jų norus išpilė Simba.
Kai susipažįsti su tokio lygio baltaodžiu reperiu imi mąstyti,jog galbūt Eminemo pažinti net neapsimoka..
Vis dėlto, ryte išgirdusi Eminemo dainą I'm Not Affraid (kur gi jau baltaodis nygeris bijos) Urtė persigalvojo ir sakė,kad Eminemui visgi duotųb ranką
(Everybody everybody come take my hand)


Simba ir nelegalios šunų kovos suteikė visiems stiprybės išeiti į luką ir toliau repuoti.


REPAS YRA RIMTA - proga patūsinti su repo baronais yra vertybė. Aleliuja!
P.S. We go nigghas!

P.S. Jūsų dėmesiui Lady Gagos daina apie mūsų baltaodį nygerį Džiugą


Ooooo i'm inlove with Džiugaaas, Džiugaaas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą