2011 m. liepos 3 d., sekmadienis

Festivalis "4plotai ant 3 žmonių ir Šūdmenas"

Žodis gerbiamiesiems skaitytojams: Labai persiprašau savo blogo sekėjų, dėl reto geriausio pasaulio blogo Urtės VIRTUVĖ pildymo. Dakyvavau festivalyje"4plotai ant 3 žmonių ir Šūdmenas", tai pasiglemžė mano sielą, dvasią, jau nekalbant apie fizinę-psichinę sveikatą.




Mieli blaivininkai, blaivybės šalininkai-skleidėjai-mylėtojai, šis pasakojimas jus nuliūdins ir sugriaus mūsų santykius. Atsiprašau.

Atsiprašiusi ir įspėjusi norėčiau trumpai aprašyti šaunųjį festivalį minimą posto pavadinime. Festivalis "4plotai ant 3 žmonių ir Šūdmenas" - neeilinė šokių muzikos fiesta, siesta, reivo baronų šventė, sujungianti viską, kas susijungia ir atvirkščiai, tik čia: šauniausia publika, patogūs steidžai, jokių rūpesčių, kiekvienas rytas tai tik dar vienas laiptelis kasrytinio bėgimo nuo pachmielo ekskalatoriuje, kiekviena diena vis kitokia ir svarbiausia - ŠIS FESTIVALIS PLANUOJA BAIGTIS tik rugsėjo pirmąją.
Festivalio žymos: Don't stop the party.Rikolas. Šūdmenas.

Kadangi visi šitaip susidomėjote, turiu parašyti šį žodžių junginį : Ogi buvo taip..


Minėtasis festivalis prasidėjo drauge su vasaros pradžia. Tai neduok Dieve niekaip nesusiję su mokslo metų pabaiga. Visi rimti festivalininkai į mokyklą neina dvi paskutines mokslo metų savaites. Kodėl? "Nu neapsimoka" - atsakakytų Jums visi kompetetingi reivo mylėtojai.
Atsakymas į klausimą: kuo Kamilė,Daktariukas ir Urtė geresni už likusius planetos gyventojus?:::
Atostogauti, pramogauti bei kas be ko, išdykauti sugeba kiekvienas, tai Urtės VIRTUVĖS herojai ir darė nuo pat vasaros pradžios, tačiau festivalis "4plotai ant 3 žmonių ir Šūdmenas" po savo motinišku sparneliu priglaudė tik tris išrinktuosius. Urtės tėvams savitei emigravus į saulėtąją Kretą, Kamilės tėvams į saulėtąją sodybą, o pono Grobuonio tėvams į saulėtąjį kaimą (kažkur festivalio Tundra aplylinkėse)paliktosios atžalos nė neįtarė į kokią padėtį juos įstūė mylimi gimdytojai.
Festivalio atidarymas vyko keturiasdešimt minučių nuo centro nutolusiame plote. Tas vakaras buvo ypatingas ne vien tuo,jog tas lemtingas penktadienis atvėrė festivalį lyg spintos durys Narniją, o dar ir tuo,kad merginos Urtė,Česė ir Kamilė puikiai leido laiką penkiolikmečio draugo vairuojamoje BMW.

Taipogi festivalio steidže tąnakt publiką liksmino aktoriai iš filmo " Ir kalnai turi akis du", ypač ponas Barbaras Šūdmenas, patikęs visiems išskyrus Česę, kuri nepatvirtintais duomenis,uždaryta tualete kiaurą naktį su juo kovojo.. Tąnakt draugai išliko drauge, nors turėjo šansą kiekvinas ouninti po vieną plotą ir dar vieną palikti Česytei su Šūdmenu. Būdami visiški plotų baronai festivalio dalyviai pirmąją naktį gukšnojo vyną už tris dešimtis litų ir dainavo drauge su steidže koncertuojančiu Deividu iš Geto, Rihana ir kitais kietuoliais.
Ponas Šūdmenas dėja, nedainavo su jais, nes dirbo. (Net kai dirbi tualete darbas puošia). Norėčiau,kad skirtumėte keletą minučių savo laiko-pinigų Pono Š. aprašymui.
Pora žodžių apie poną Šūdmeną (tas pats iš festivalio pavadinimo) : Ponas Š. lyg Kalėdų senelis : per naktį aplanko visus namus - tualetus, skleisdamas smarvę lyg Kalėdų dvasią. Nepatvirtintais duomenis ponas Š.puikiai sutaria su mergina (pirštais nebadysime..) su mergina, nužudžiusia Kamilės namų tualetą..

Tęskime..

Taigi, tą naktį Naruto kurorte festivalininkai nė neįtarė,kad tėvų išvažiavimas gai šitaip pakeisti gyvenimą ir tolesnę vasaros baigtį.. Kaip vėliau paaiškejo - jie liko pasmerkti nesibaigiančiam, nieko nesigailinčiam reivui, nešvarai ir buitiniam alkoholizmui.
Antrąją dieną geriausias pasaulio festivalis "4plotai ant 3 žmonių ir Šūdmenas" siaubė Kauno centrą. Čia vyko shuffle mokymasis, buitinio alkoholizmo tęsinys ir Urtės su Kamile ir po pirmosios festiuvalio nakties visą parą miegojusios Česytės peržiūrėti 4 romantiniai filmai. Nei romantikos pralietos ašaros, nei antra diena be miego, nei troškulys ar fizinis-moralinis skausmas neužkirto kelio linksmybėms tęsti.
Taip ėjo dienos ir naktys, plotai tik keitėsi ir festivalis sulaukė kitų dalyvių dėmesio. Nekito tik vienas dalykas : jėgų sekimas, nemiga, alkoholizmas ir MTV kanalas.

Festivaliui pasiekus Petrašiūnus, trečiąją dieną kompaniją papildė iš žymiai blogesnio festivalio Sūpynės grįžusios Goda su Liudvika. Bėgdamos nuo pachmielo merginos toliau festivalinosi, kol po pusvalandžio Liudvika užmigo lyg kūdikis steidžo kaldrytėje apsikabinusi alų ir kita ranka Česytę.

Tyrimas : šuo festivalyje
Prakalbus apie Česytę, gėda pripažinti (ji nenorėjo kad publikuočiau šią pastraipą, bet aš žinau,kad jos grožis atpirks nefestivalyvumą), bet mano mylima mergytė bene vienintelė neatlaikė šio festo kardano.
Po pirmųjų dienų Česė ėmė neapsakomai smirdėti, judėdama mėtyti dredus, jai nupuvo nosytė ir Česė ėmė itin keistai elgtis. Smarvė buvo tokia didžiulė,kad Dominykas,Kamilė ir Urtė jai ant veiduko užrišę tris plaukų gumytes, bandydami ištraukti lūpoje įlindusią erkę čiaukčiojo ir ašarojo, palikę šį darbą šuniuko veterinarei.Tik Česės skleidžiamas kvapas pažadindavo Urtę sunkiais pofestiniais rytais.
Laimei, Česė sulaukusi veterinaro pagalbos,atgavo visą neišmatuojamą grožį ir visų laimei, trečią festivalio dieną Urtė prisivertė ją išmaudyti.
Kaip ten bebūtų, Urtės gyvenimo meilė ir rūpestis su nufotošopinta nosimi net ir smirdėdamas festivalyje turi begalę žavesio.. Po šia nuotrauka, feisbuk turinti Urtės Česė užsirašė genialų testą : "Pavargau nuo festivalių..bet išlikau gražuole".

Šioje mieloje fotigrafijoje : festivalio "4plotai ant 3 žmonių ir ponas Šūdmenas" 4-oji diena: chillin' in da ghetto stage

Petrašiūnų mikrorajonas taip puikiai tiko festivaliui, jog dar nežinia kiek laiko visi čia festivalinosi. Festivalis "4plotai ant 3 žmonių ir Šūdmenas" tapo toks įžymus, jog jį aplankė ir ponas Morfai - Nafanė, dviračiu tiek kartų lakstęs iki vietinio načnyko, jog ryte teko vestis dviratį į namus centre.. Taip pat mitinis herojus Rikolas ir aišku, nešvara.


Po keleto dienų festivalyje buvo imtasi vadovautis ideologfija,jog moralinis degradavimas privalo atsispindėti ir išvaizdoje. Todėl švara buvo pamiršta, o rankas visi plovėsi pasislėpę.. Taip taupydami vandenį - netaupydami alkoholio, festivalio dalyviai gyveno pusantros savaitės.

Išvados: kai taip pragyveni pusantros savaitės ir suvoki,jog TAI TIK PRADŽIA ir vėl turi plotų 2 mėnesiams į priekį, pradedi iš esmės gilintis į mintis apie laukainčią liūdną paskutinę rugsėjo pirmą mokykloje. Tris mėnesius bėgant nuo pachmielo, nežinia kur nubėgsi.

Pastebėjimai: kai pusantros savaitės nemiegi naktį, tavo kūnas gavės tam progą iš visų jėgų priešinasi miegoti tamsoje, todėl užmigti lieka dvi galimybės : užmigti dar nespėjus sutemti arba laukti ryto,kol vėl švis.


SVEIKATOS MUMS. IR STIPRYBĖS.Šį blogą rašau kątik po festivalio pratęsimo Šančiuose. (Bus atskiras blogas, žinau,kad tokius ilgus skaityti užknisa)

Ačiū.P.S. Blogas laukia nuotraukų papildymo!

Jūsų festo "4plotai ant 3 žmonių ir Šūdmenas" nenuskriaustoms ausytėms šios fiestos himnai:

Daina apie Liudą





Justinos Bebrės kūrinys apie tai kad niekada nesakyk niekada nei lesbietiškumui, nei vaikų prievartavimui, nei FESTUI



Tokios dainos tau pradeda nuoširdžiai patikti tik po tokių gerų festų:

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą