2011 m. gegužės 9 d., pirmadienis

Zjb?

Šį savaitgalį lygiai taip,kaip ir praeitą, Kamilės namai buvo priversti laikyti baliaus kardaną. Šįkart tai buvo ne šiaip sau kardanas - tai buvo KARIBŲ PIRATŲ šventė.

Ilgais skaitiniais nevarginant blogo skaitytojų ir negaištant mano barngaus laiko prieš IELTS kursus,supažindininsiu Jus su keletu sakinių, iliustruojančių savaitgalio pasakojimą.
1. Pats geriausias partis - afterpartis.
2. Kam išvis partis - jei yra afterpartis
3. Nesinervuok dėl parčio - jei yra afterpartis
4. Nesvarbu,ką kalbi, svarbiausia sakinio pabaigoje paklausti : "Zjbs?"
5. Jei atvirai, nei žodis "partis, nei "after partis" nėra man prie širdies, juos naudoju tik tam,kad visi galvotų, jog esu labai kieta bei kosmopolitiška. (Zjbs?)


Mielieji blogo skaitytojai, jei iš penkių sakinių duotų sakinių nesugebėjote nieko įsivaizduoti ar nuspėti - sveikinu, esate visiški sielos invalidai ir kviečiu skaityti toliau (loginė pastaba: taip,jei gebate kažką nuspėti iš penkių sakinių, su visais sielos invalidais sekite pasakojimą..)
Taigi, nuo trečiadienio planuotas linksmasis Gatvės muzikos dienos-Aivaro giminių vestuvių iš kalėjimo-GoGaga renginio savaitgalio scenarijus, lemtingąją šeštadienio naktį nelauktai pasikeitė (liaudies išminties pliūpsnis: nėra to blogo, kas neišeitų į gerąą): viskas buvo nepastebimai perkleta į homemade-EXIT club Kamilės namuose.
Aiškinu,kaip taip gyvenime nutinka:
Trečiadienį susitarę varyti į GoGagą mielieji Aušrys, Aivaras, Liudvika, Goda, Urtė, Kamilė ir vėliau prisijungę mylimasis Česytis,Laucė ir Domas, susirinkę pas Kamilę prepartinti, pradėjo vakarą,o pradėję suprato,kad namuose irgi labai gerai, susišaudė stroboskopą ir šėlo jo spinduliuose kiaurą naktį. Urtės forso siela puikiai atsiskleidė densflore, judant rankas susikišus į treningo kišenes, mūvint reperio kepuraitę.

Tiesa, dėl penkių valandų plaukų tiesinimo ir į treningą iškeistos klubinės suknelės iš pradžių blogo herojai šiek tiek skaudėjo širdį, bet įsiliejus į home-made EXITclub stroboskopo šviesos misteriją, buvo sumąstytas verslo planas, atidaryti klubą Kamilės namuose ir imti iš lankytojų po pekioliką litų.

Antrą savaitgalį iš eilės Česyčiu besidžiaugiančios merginos tryško laime,Aušrys rėkavo: "Išsitaškom,kalės", o Aivaro reivas buvo toks stiprus,kad jo nesugėbo atlaikyti net stipri balta balkono rankena. Reiverio Aivaro rankos mostas nušlavė rankeną ir apsunkino iėjimą į balkoną. Tačiau prisiminus naktį, kai buvo dužęs tualetas, problema su rankena atrodo visiškai niekinė.

Dėja, ir vėl likimo pirštas atskyrė Urtę su Kamile nuo Česyčio ir jie vėl turėjo miegoti atskirai. Laimė miegoti su Česiuku,jau antrą kartą atiteko Liudvikai.
Tuomet, kol Liudvika su Aivaru patogiai miegojo, Urtė lovoje su Kamile ir Goda kentėjo baimę, šaltį ir skausmą, bandydama užmingti be pagalvės, o ką jau kalbėti apie kaldrą. Miegodama ji atimė pagalvę iš Godos, o atsikėlusi pasiryžo drauge su Liudvika, nupirkti citrinos (rytiniam gyvybės gerimui gaminti) ir aišku, momento (rankenos gyvybei sugrąžinti). Eiti buvo nelengva, juolabiau - prisimenant faktą,kad aštuntą ryte po baliaus pats sau smirdi, visom prasmėm.. Laimei, savo kelyje nesusidūrusios su pažįstamais, Liudvika su Urte sugrįžo į lovą, gėrė citrinų ir vandens ekstraktą ir stebėjo kaip pusnuogis Aivaras meistrauja rankenėles.

Kaip visuomet, youtubės riterio pareigas užsikovojęs Aivaras, iš vakaro nepagailėjo kompanijai neįtikėtinų ritmų, bendraties dainų ir aišku, karibų piratų techno remikso, kuris taip sužavėjo kompaniją, kad rytui-pachmielui buvo pasitrinktos žiūrėti visos trys karibų piratų dalys. Aišku, dėl bendrų užtinimų, kažką regėti nebuvo labai lengva, todėl niekam nerūpėjo,kokiu eiliškumu įjunginėjame filmą ir kodėl pirmos dalies antra dalis eina po trečios dalies pirmosios dalies.

Tiesa, karibų piratų juosta buvo įjungta dar ir rytui neatėjus, tuomet Urtė, Kamilė ir ČEsytis dar laimingai kartu gulėjo.. Ten ir buvo išgirsta topinė baliaus frazė " Aš Barbadosa. Zjbs?".

Ryte, kaip ir reikėjo tikėtis, kiekvienas žodis, sakinys ar ištarta raidė (ryte būna sunku kalbėti..) užsobaigdavo Česyčio išmislu "Zjbs?" ir net pachmielo išvargintiems kūnams suteikdavo naujo džiugesio.

Namus palikus vaikinams, likusios vienos Goda,Urtė,Kamilė ir Liuda sulaukė netikėto svečio. Žmonių surašinėtojo (antra kartą per parą sužibėjo liaudies išmintis - pasiteisino posakis " bus tų bernų) (pasirodo, vysko surašymo darbai..). Nepaisant to,kad Kamilė negebėjo atsakyti į devyniasdešimt procentų klausimų. Dar ir tai nebuvo blogiausia. Blogiausia, kad Kamilė visdar smirdėjo bomžu,lygiai taip,kaip ir namai,į kuriuos atėjo padorus darbuotojas. Laimei, nuo stralo jau buvo nurinkti stroboskopai,buteliai ir lėkštės. Nors vaikinas bandė šypsotis ir padėti Kamilei, preliminariais duomenimis, iš balkono išlindusi Urtė, su treningu, ištinusiu skruostu, foolcapu netyčia išrėkė "Bm-bm-bm, zjbs?", taip kreipdamasi į Kamilę, tačiau neaplenkusi ir vaikino ausų, tikrai nustebino jį sekmadienio popietę. Atlaikęs blondinės atsakymus, smarvę ir repo dvikovą, vaikinas išvažiavo.

KItą saviatgalį Urtė planuoja mokytis ir miegoti.O šiandien ji blogo herojams dovanoja nepakartojamą vaizdo įrašą, ir Aivaro K.mintį, kurią puikiai pritaikysite lietuvių kalbos samprotaujamuosiuose darbuose, kaip socialinę patirtį:
" Seksas kaip pica,kaip zagironas, ir kaip gyvenimas - kai jis geras, tai jis žiauriai geras, o jei jis blogas - tai jis vistiek visai geras "
Ačiū.

1 komentaras: