2011 m. gegužės 30 d., pirmadienis

Legenda apie REIVO TĖVĄ


Daug nepapasakosiu,nes kiekviename gerame baliuje, visko atsiminti neįmanoma..



Proga gerti: Po gero mėnesio paskutinio skambučio vaidinimo repeticijų, Dievais patapę, sužibėję kaip per šampūnų reklamas, vos vos lakūnų gimnazijos sienų nenugriovę vienuoliktokai po pritrenkiančio pasirodymo nusimetė policininkų uniformas, teisininų švarkus, atsiaugino prarastas rankas ir dantis ir išvažiavo į afterį..
Kas būtų pagalvojęs.. Čia, tuomet dar nė nenumanę sutikti legendos, vienuoliktokai linksmai leido laiką, gėrė Deivido kokteilius (užskaityta), šoko, pažino save: kaikas suprato,kad degtinę vis dėlto geria, kai kas suprato,kad vid dėlto vemia, kai kas atrado net savo vidinį lezbietiškumą.. Tie,kas nei vieno iš šių trijų naudingų dalykų nesuprato, neišvengiamai susidūrė su išintimi, jog reivas - rimtas dalykas.

REIVOOOO TĖĖĖVAS(you go boy) : Pamažu linksmybių armija mažėjo, net toks reivo karys kaip didįsis Aivaras po kurio laiko reivino lovoje.. Bėgant laikui, čiužiniai pūtėsi, o pirtis tuštėjo lygiai taip kaip šokių aikštelė.
Bet.. tą akimirką būsimą vakarėlio lemtį į reivo gabalus sulaužė vakarėlių liūtas/ tūso karalius - REIVO TĖVAS Tomas. Šis jaunas, iš pažiūros, ramus jaunuolis, įrodė, kokį stiprų reivą jis visą šį laiką nešiojo viduje. Tik jis atlaikęs bėgančias valandas, degtinę, lietų, miego stoką ir nuovargį - be perstojo REIVINO. Nė akimirkos šis įstabus vakarėlio herojus nebuvo prigulęs. Jis šoko, vertė šokti kitus, šoko toliau, lakstė aplink sodybą, vėl šoko, naktį darė prisitraukimus ir vėl šoko, kol galiausiai atėjus (visiems kitiems,tik ne jam) sunkiam rytui ir vėl nuoširdžiai užsiėmė REIVU.
Po akinančio Tomo vakarėlio reivinimo, visiems ne reivo tėvams,galvoje sukosi daugybė klausimų..
Galbūt jis kyborgas?
Galbūt jis po šio vakarėlio mirė?
Ką jis vartojo?
Ar jis žmogus?

Sekmadienį vakare vakarėlio nuotraukas išvydę dalyviai vis dar negalėjo atsistebėti reivo tėvo Tomo galiomis ir nuotraukomis, kuriose taip puikiai atsispindi REIVO TĖVO viską gyvenime pralenkiantis stipriausias iš stipriausių reivas.
Štai Jums nuotrauka,kaip rimtas bariga jau miega, o REIVO TĖVAS visdar užsiima tuok, ką sugeba daryti geriausiai : reivu. Tą sekmadienį tas pats bariga išvedė teoriją, už ką jaunasis Tomas buvo apdovanotas tokiomis tauriomis reivo galiomis : dešimt metų jis buvo laikomas narve, grojant reivo muzikai, siekinat jį paversti reivo baronu nuo pat mažens..(tai puikiai pavyko!)
Sekant šią teoriją, junginys reivo tėvas - tik vaikų žaidimai, mūsų herojus Tomas turėtų vadintis REIVO TĖVO TĖVU, nes tokio reivo tiesiog 'reivo tėvas' tikrai neapibūdina.

Išsiskyrimas su Tomu:Sodyboje palikus reivo tėvą, kompanijai, važiavusiai namo autobusu, buvo liūdna, bloga, grupuotės lyderiui net teko eiti prašyti vairuotojo maišeliu, siekiant išvengti nelaimės.
Nelaimės buvo išvengta vie dėl pažinties su REIVO BARONU. Amen.

Laukiame kito geriausios mokyklos laidos baliaus ir sekančio susitikimo su reivo dievu-tėvu-baronu-mafijozu-vergu TOMU.
Ačiū.

2 komentarai: