2010 m. spalio 1 d., penktadienis

Penktadienio išminties pliūpsnis.



Šį šaltą žiemiškai rudenišką penktadienio vakarą, Laisvės Alėjos zonoje, gyvenimas Urtei padovanojo tris išminties pilnas pamokas.

1. Kaune atsirado nauja vagysčių sritis: pledvagystė.
Žodis sudurtinis, turintis dvi šaknis, t.y. pledas plius vagis.

Paaiškinimas: septintą valandą vakare, temstant, artėjant žiemai, pasidaro šalta. Tuomet žmonės traukia į viešasias maisto tiekimo įstaigas, gerti arbatos. Dėl žalingų įpročių, išreiškia norą prisėsti lauke, prie šildytuvo, pledo glėbyje. Kaip bebūtų apmaudu, keturiolika iš penkiolikos pledų dingę. Žmogui sėdinčiam lauke, negavusiam pledo ir neveikiant šildytuvui, iškyla paprastas klausimas - kam gali būti reikalingas nei gražus, nei ypač šiltas pledas, rastas bare? Atsakymas, matyt, būdvardis - nemokamas.

Ir taip, apiplėšti banką ar pirmoje klasėje iš septintoko atimti mobileką, seniai nebemadinga.

2. Geriau jau džiaugtis savo neįsimylėjimu, nes priešingu atveju, tavo draugams tai bus didžiausias juoko sandėlys, trikdančių dainų bankas ir pašaipų daržinė.

3. Nerenkite jokių švenčių, fiestų, akcijų - atrakcijų Kauno sinjorams. Jų nedžiugina niekas - net nemokamų kelionių troleibusų diena( Pasiteisinimas: Vilniuje tik išėjus į pensiją bilieto kaina sumažinama perpus, o mums haha - šiandien mat nemokami).

Išvados:
1.Mieli kauniečiai, nevokite Jazzbario pledukų. Neleiskite savo draugui pasijusti išskirtiniu, gavus vieną iš buvusių penkiolikos.

2.Urtę su Kamile vieną dieną tikrai kažkas nušaus dainuojant:
Why don,t you love me?
Tell me, baby, why don,t you love me
When I make me so damn easy to love? ir gilinantis į žodį Dainius..

3. Laikas nuosavam lėktuvui, be senyvų pakeleivių.

P.S. Šilto savaitgalio Kaunui!
Ačiū.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą