2010 m. birželio 5 d., šeštadienis

Šeštadienio Rutinos.

Šį pirmą 2010-ųjų vasaros šeštadienį Urtė Povilaitytė pabudo 11 ryte, butų gal visą dieną pramiegojusi,jei ne akinanti saulė,sinusitas ir galvos skausmas, verčiantis keltis iš lovos(gyventi ir džiaugtis!!)..ir gerti vaistus.
Atsikėlė.Išgėrė vaistus. Bandė įtikinti save, kad pagerėjo. Įtikino(minties galia..).
Šiandien Urtė žaidė boulingą, tęsė organizacinius reikalus, tvarkė Servydžių kaimo žemėlapius, hakino internete, rašinėjo Kaspai - rūpinosi klasės renginiu,skambiu pavadinimu "Užkvąsink egzo nesėkmę,klasioke", visai pamiršusi darbą ir įtampą prieš pirmadienį jos laukiantį egzaminą.
Savo matematikos žinias vertinanti stipriu trejetu, mūsų herojė mąstė apie būsimus rezultatus ir variantą apskritai neiti į egzaminą.
Godos atkalbėta nuo antrojosios galimybės - nedalyvauti(neatėjus i matematikos - lieki neišlaikęs abiejų,o Urtės 9 - rimtas balas..),Urtė tikėjosi Dievo pagalbos ir mąstė sėkmės tikslais bažnyčioje užtegti žvakutę. Būdama pernelyg tingaus(katalikiškais tikslais)būdo, Urtė atsisakė žvakutės idėjos ir ramino tėvus posakiu: Neprivalgęs - neprilaižysi.
Diena buvo ypatinga tuo,kad po šimto metų pertraukos Urtė gėrė pomodorų sultis ir tvarkė savo kambarį su džiaugsmu.Išskyrus siurbimą, Urtė siurbimo pakęsti negali.
Apibendrinamasis moralas:
-Nieko įdomaus,Povilaityte.
-Ateity pasistengsiu labiau.
Ačiū.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą