2010 m. birželio 1 d., antradienis

Ciocės Virtuvė Švenčia Egzą.

Šiandien antrasis Urtės gyvenimo egzaminas. Kalbėjimo egzaminas. Nuo trijų-iki penkių minučių panelė Povilaitytė turės lankstyti liežuvį tema Jaunimas ir Kultūra. Visi Urtės gyvenimo kolegos jau nuo ankstyvo ryto hakina internetą, geria vaistus, alkoholinius gėrimus,ieškodami šiandienos potemių. Urtė nusprendė prisijungti(kai iš informatikos išeina keturi, praktika nepakenks..).
Šventąjąm facebooke rado(gerai jau gerai,klasiokas padėjo.) potemę. Pasirašė kalbą, nuėjo į mokyklą, pakalbėjo, gavo dešimt.Visu iš eilės mylėjo,pasigyrė mamai, susitiko Godą, tada dar ir čigą draugą Timį, pačilino ir išskubėjo namo. Mikriuku važiavo su piktu siexiuku ir trim bobutėm, bobutės, priešingai nei tas sexiukas buvo gerai nusiteikusios ir prikolino su vairuotoju. Šiandien gi paskutinis dramos užsiėmimas, reikia persirengt.
Persirengė, užsklijavo pleistrus ant bato sužalotos kojos(rimta medžiaga,rašant blogą..)ir išskubėjo į dramą.Dramoj teko improvizuoti, Urtė šoko su naujokų grupės kumpiu, tada visi žiūrėjo filmą. Urtė žiūrėjo filmą,kentė Simbos kutenimą ir prikolino su Šaru.Šaras buvo Urtę senai matęs, norėjo išsipasakoti-išsiverkti ant peties, buvo labai jau kalbus,kas jam nebūdinga..Filmai,kuriuos siūlo pažiūrėti Urtės dramos vadovas,visuomet būna dviejų tipų: gėjų tematikos, porno-vampyrų-žudynių tematikos. Šįkart filmas atitiko antrojo varianto standartą.Buvo įdomu, bet naujokai visais įmanomais būdais bandė sužavėti Urtės grupę,siūlydami šelė(naujokų žargons,reikšmė:želė)ir rodydami pirštus-vilkus per multimedią. Urtę užkniso,dar ir galvą skaudėjo. Išėjo namo.
Gįžusią pasitiko laiminga mama, dukra visgi gavo 10. Nors kartą išpildžiusi tėvų lūkesčius Urtė kaulijo atlyginti egzo išlaikymo moralinę žalą.Mama sutiko. Urtė valgė troškinuką,gėrė vaistus,suprato,kad sinusitas nesugalimas ir vykdė kitus mąstymo darbus. Vakare,kaip jau ir įprasta Urtę aplankė vakarinė nuotaika - ašarų pakalnė, kodėl rytoj karšta,ką apsirengt,kodėl reikia kažką daryt,ko man taip nesiseka,kodėl pirmadienį matematikos egzaminas,nenoriu į matematikos konsultaciją,aš gyvenime nieko nepasieksiu,artimiausius metus neisiu iš namų. Galų gale apsiverkė, pasijuokė iš savęs,dar labiau susinervino ir ėjo miegot.Ačiū.
P.S.Nuotrauka neatspindi nieko paminėto šiame bloge. Atpindi žiemą,bet Urtei šita nuotrauka patinka.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą