2010 m. gegužės 16 d., sekmadienis

Virtuvės Šefas.

Šios virtuvės šefas - Urtė Povilaitytė, rašanti apie save pačią trečiuoju asmeniu.Susipažinkim artimiau.
Vardas: Urtė, reikšmė – Dievo dovana( Lietuviškų vardų žodynas). Klasiokams – Urcė.
Amžius: priklauso nuo pažymėjimo, vietos ir laiko. Legaliai - šešiolika.
Skiriamosios žymės : Plaukus šukuoju tik tuomet,kai juos tiesinu. Turiu dvi rankas, dvi kojas, dvi akis, du antakius, daug plaukų, dešimt rankų pirštų (du iš jų net moku išnarinti iš sąnario), dešimt kojų pirštų (su jais gabumų nepraktikuoju), dvi ausis, vieną pilvą ir vieną nosį.
Specialiosios žymės :Juokiuosi garsiau už visus garsiai besijuokančius. Savo rankinėje nešiojuos visą gyvenimą, netyčia patekus į negyvenamą salą ramiai pusmetį gyvenčiau vien iš ten rastų atsargų..Niekada nežinau, kur mano telefonas.
Du dalykai,dėl kurių verta gyventi: Miegas ir žmonės. Labiau už viską mėgstu ilgai miegoti,dalyvauti,mylėti ir daug kalbėti.
Dabartinės pareigos: Esu dešimtokė. Turiu didelių bėdų su fizika, chemija ir matematika. Net neįsivaizduoju,kas yra kosinusas ir dėl to nesigraužiu. Net gėdos nejaučiu. Pirmadieniais – penktadieniais dramos užsiėmimai, KDT.
Didžiausios baimės: Egzaminai, tamsa ir vienatvė. Bijau, kad nebaigsiu mokyklos, bijau,kad gyvensiu tamsoje (mokslas – šviesa) ir dar liksiu viena.
Didžiausios laimės: Ilgi pokalbiai, lova, kugelis, mano iPodas, 2gė, naujienos, šunys, paslaptys, kelionės, gera muzika ir geri žmonės aplinkui, Milka, “Anderseno gatvė” sekmadieniais.
Svajonė : Daug mylėti, vesti radijo laidas, turėti daug anūkų, nebijoti svajoti ir išmokti nenuvertinti savo svajonių, galiausiai - pakeisti pasaulį į gerą.
Tobulybės: Posakis, kad tobulų nėra. Žmonės,kurių dar iki galo nepažįstu. “Grožio peilis”. Victorijos secret modeliai. Mano močiutė. Ir jos sodelis.
Dalykai, be kurių tikrai galima apseiti: Matematikos ir fizikos pamokos, programavimas per informatiką, mokslo reforma Lietuvoje, rašteliai už praleistas pamokas, pamokų pradžia – aštunta valanda ryto.
Svajonių šalis: Ispanija. Šilta ir visi darbai atidėti rytojui,kiaurus metus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą