2010 m. gegužės 19 d., trečiadienis

Trečią dieną Urtės Virtuvėj.

Toks oras mane žudo. Žudo ir migdo. Migdo net baisiau,nei žudo. Važiuodama namo užmogau troleibuse. Džiaugiuosi,kad važiavau ketvirtu,o ne penktu,kaip dažniausiai, nes jau matyt būčiau pabudus be telefono,viso kito turbūt ir be batų.
Trečiadienis visiškai nesėkmingas. Anglų mokytoja išvedė septynis. Tėvai turės iš ko pasijuokt. Gaila,mūsų humoro jausmas nesutampa,gal kada kartu pasijuoktume.
Urtės šūdadienį skaidrino anglų mokytojos radija ir Aušrio-Aivaro šokių sugebėjimai judėti pagal mergaitiškas dainas.. Įspūdingi vyrukai.Ir lietuvių teksto suvokimas. Viską nusimanau apie suomiškas finkas ir lietuviškus Benius. Bravo.
Po pamokų miegojom su Goda lauke, atseit džiaugėmės saule ir deginom baltas rankas. Goda, net pro pėdkelnes. Gerai,gerai - vėliau nuiėmė. Nieko neišėjo. Nei kiek neįdegėm, tik sušlapom ir nužudėm kelis uodus. Galėtų ir nelyt.Grįžusios supratom,kad pametėm fotiką. Goda išvažiavo jo ieškot. Čia gi Kaunas,visi vagys,kas ne forsai. Kągi,tikiuosi atras.Ei,persiprašau visų kauniečių. Canonas gyvas. Atrastas!
Namie karšta.Saulė ir pro roletus prasiveržia. Rimtai nusiteikus.
Eidama namo sutikau kaimyną,sėdintį ant laiptinės laiptukų,sakė,kad gerai atrodau. Pasakiau ačiū,tada išgirdau dar kelis žodžius sujungtus į vieną,kaimynas prigulė ir matyt užmigo.Nevalia žaisti su Šnekorių alum. Pasidarai labai jau šnekus ir dar labiau mieguistas.
Klausau Parazitų Last Rainbow ir galvoju,kaip eisiu į lovą. Troleibusas - ne vieta miegui. Lovoj bus geriau. Ačiū.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą